Octubre 2023: Nova web en fase de validació

Fundació Puigvert

Únic hospital universitari monogràfic especialitzat en urologia, nefrologia, andrologia i medicina reproductiva des de 1961. Forma part de la xarxa d'utilització pública (SISCAT) i també presta serveis de medicina privada. Està integrada dins el Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona. 

En què podem ajudar-te?

Busca informació relacionada amb malalties urològiques, renals i reproductives

Elements més buscats:

Nova campanya de cooperació al Camerun

Ja tenim equip de cooperants per a la nova campanya de cooperació urològica a Camerun, Kribi 2024. Durant sis dies, 3 especialistes en urologia, 2 en infermeria i 1 en anestesiologia col·laboraran amb el Centre Mèdic de Kribi (Camerun) en el marc del nostre conveni amb Mans Unides Barcelona i amb el soci local Insolafrica:

 • aportant material mèdic
 • formant especialistes locals
 • assistint pacients amb malalties urològiques

Llegir més

Referent estatal en cirurgies uretrals complexes

La Fundació Puigvert i l’Hospital de Sant Pau de Barcelona han rebut l’acreditació el Ministerio de Sanidad com a unitat d’expertesa (CSUR) en Cirurgies Uretrals Complexes de l’adult. Aquest és un dels focus de treball que més han crescut en el nou mapa de CSUR a Espanya, que abans només comptava amb dos centres acreditats a tot el territori quan ara passaran a ser-ne sis, a Andalusia, Cantàbria, Catalunya, Madrid(2) i País Basc). La nova Unitat de Cirurgia Uretral Complexa de l’ Adult (UCUCA) acollirà pacients derivats de tot el territori nacional.

Llegir més

De donant viu i mínimament invasiu

Espanya ha batut el rècord de donacions i de trasplantaments d'òrgans de la seva història, i es consolida com a líder mundial en nombre de trasplantaments per milió de població. Catalunya és líder en trasplantament de donant viu, i la Fundació Puigvert ha estat pionera a Espanya en dos dels grans avenços que han marcat la diferència en l'èxit del trasplantament de ronyó: el Programa de Donant Viu i la cirurgia mínimament invasiva.

Llegir més

Més andrologia en la reproducció assistida

El Dr. Lluís Bassas, andròleg especialista en fertilitat masculina i un dels majors experts d'Espanya en l'estudi del semen, defensa un major paper del factor masculí en la fertilitat. Segons comparteix amb la premsa, hauria d'haver-hi una major col·laboració entre ginecologia i andrologia en els tractaments de reproducció assistida, així com preses de decisions conjuntes.

Llegir més

Encetem l'any 2024

Fer balanç de l’any que acaba ens ajuda a recordar-nos cap a on ens dirigim.

La setmana passada, vam acomiadar l'any 2023 amb una petita selecció de fites, assolides gràcies a tot l’equip de la nostra Fundació, entorn de les nostres especialitats d’Urologia, Nefrologia, Andrologia i Medicina Reproductiva.

Acomiadem l'any amb un vídeo resum d'algunes de les fites més rellevants que han tingut lloc durant 2023 per a posar en valor el pes específic de les nostres quatre especialitats de referència: Nefrologia, Urologia, Andrologia i Medicina Reproductiva.

 

Llegir més

Fundació Puigvert a La Marató de TV3

Llibertat, respecte, responsabilitat i informació són els pilars en què es basa el benestar en relació a la salut sexual i reproductiva, el focus d'atenció de la campanya 2023 de La Marató de TV3 (ara 3 Cat). La Fundació Puigvert, com a hospital especialitzat i amb un llarg recorregut en l'Andrologia - és a dir, la salut sexual i reproductiva masculines -, així com en la Medicina Reproductiva, enguany ha participat en la campanya de promoció de La Marató, de la mà de tres grans especialistes.

Llegir més

La Fundació Puigvert referma el seu lideratge reputacional

El passat 13 de novembre es va celebrar la primera edició dels Premis de MERCO-OdSalud, un reconeixement als metges i metgesses millor reputats/reputades d’Espanya. En total, s’han reconegut a professionals de 21 especialitats diferents. Dins de l’especialitat d’urologia, tres dels 10 especialistes amb millor reputació d’Espanya són de la Fundació Puigvert: el Dr. Joan Palou Redorta (3ª posició), el Dr. Alberto Breda (6ª posició) i el Dr. Antonio Rosales Borda (9ª posició). 

Tres uròlegs de la Puigvert, entre els més valorats d'Espanya

Aquest mes de desembre s'han publicat els resultats del Monitor de Reputació Sanitària 2023.

La Fundació Puigvert continua creixent en el lideratge reputacional a Espanya a les seves especialitats de referència: la Urologia (4ª posició) i la Nefrologia (9ª posició). En concret, el Servei de Nefrologia ha pujat dues posicions en un sol any i ha quedat entre els deu primers d'Espanya.

Llegir més

El Dr. Angerri, un dels 50 millors especialistes d'Espanya

El Dr. Oriol Angerri, Cap de la Unitat de Litiasi de la Fundació Puigvert, és un dels 50 millors especialistes d'Espanya segons el rànquing que elabora el portal mèdic Top Doctors. En concret, el Dr. Angerri és un dels 8 millors especialistes en medicina privada de 2023 de Barcelona.

En la seva desena edició, els premis Top Doctors reconeixen la tasca dels i les professionals més valorats/des de l'últim any pel mateix col·lectiu mèdic que inclou a totes les especialitats.

Llegir més

20 anys del primer programa de DGP a Catalunya

La Fundació Puigvert, conjuntament amb l'Hospital Sant Pau, va ser pionera en incloure a la Sanitat Pública, la tècnica de Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP) l'any 2002, en el marc del Programa de Reproducció Assistida Hospital Sant Pau - Fundació Puigvert. Des de llavors, hem donat l'oportunitat a més de 600 parelles amb el risc de tenir fills/es amb una greu malaltia, de tenir descendència sana utilitzant els seus propis gàmetes.

Vint anys després, hem reunit a professionals implicats en aquesta fita, així com aquells/es que treballen per a la salut de les persones en edat reproductiva, per a actualitzar coneixements sobre el Diagnòstic Genètic Preimplantacional, basant-nos en l'experiència, l'evidència i l'excel·lència del nostre programa.

Llegir més

Sempre a l'avantguarda de la cirurgia robòtica

La Fundació Puigvert és pionera en realitzar cirurgies mínimament invasives: l'any 2002 incorporem la laparoscòpia i quatre anys més tard importem la primera màquina Da Vinci d'Espanya. La cirurgia robòtica és en l'actualitat "la màxima expressió de la cirurgia mínimament invasiva": intervencions més ràpides, menys temps de recuperació dels pacients i menys complicacions durant l'operació. L'any 2021, adquirim el primer robot HUGO d'Espanya i hem format a professionals d'altres hospitals europeus en l'ús d'aquesta tecnologia.

Llegir més

Diàlisi Avançada

La Unitat Avançada de Diàlisi compta amb més de 1.500 m² dotats amb l'última tecnologia: maquinària i serveis especialitzats per a hemodiàlisi o diàlisi domiciliària, sistemes de gestió i anàlisi de dades clíniques amb intel·ligència artificial (IA) i eines de big data, tot amb l'objectiu de garantir una atenció integral per a millorar la qualitat de vida dels i les pacients i establir models predictius d'evolució de la malaltia renal.

Llegir més

Impulsors d'un programa de vacunació masculina contra el VPH

La Fundació Puigvert realitza des de fa anys un esforç en la conscienciació de la societat sobre l'impacte del Virus del Papil·loma (VPH) sobre la població, així com sobre els efectes beneficiosos a curt, mitjà i llarg termini en la salut global que té la vacunació contra el VPH. Per aquest motiu, i per a proporcionar assistència a gran part de la població que no ha estat vacunada pel sistema de salut pública, des de 2022 impulsem un programa de vacunació masculina contra el VPH per a nens joves i adults.

Llegir més

Programa pioner de medicina reproductiva

El Programa de Reproducció Assistida de l'Hospital Sant Pau-Fundació Puigvert és pioner a Catalunya i un referent a nivell estatal nacional en Diagnòstic genètic preimplantacional. Neix l'any 1985 de l'aliança de les dues institucions, totes dues líders en el coneixement i en la pràctica clínica de la reproducció humana assistida. En aquest context, la Fundació va realitzar la primera Fecundació In vitro de la sanitat pública catalana i el primer diagnòstic genètic preimplantacional a nivell estatal. Mitjançant aquesta tècnica, aconseguim el naixement de nens sans i lliures de la malaltia de Steinert, del gen BRCA1 precursor del càncer de mama i ovari i de l'anèmia falciforme, per primera vegada a Espanya i en el sistema sanitari públic.

Llegir més

El primer Banc de Semen públic d'Espanya

El Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert va crear l'any 1986 el primer banc de semen públic d'Espanya amb un doble propòsit: donar resposta als problemes reproductius de parelles a través del Programa de Reproducció Assistida (PRA) i investigar les causes de la infertilitat masculina.

Llegir més

Tecnologia avançada pel diagnòstic de patologies urològiques

A la Fundació Puigvert disposem de la més avançada tecnologia en endoscòpia gràcies a l'acord de col·laboració signat amb les companyies de tecnologia Olympus i Nexus. La fusió entre el nou equipament de Olympus amb la nova solució de programari aportada per Nexus Diagnostics ens permet obtenir informes diagnòstics d'alta qualitat, personalitzats i adaptats a la especifidad de les patologies urològiques.

 • #SomPuigvert

  Proporcionamos una asistencia integral de excelencia clínica y humana en urología, nefrología, andrología y medicina reproductiva, mientras promovemos el desarrollo y la transferencia del conocimiento científico de nuestras especialidades con actividades de investigación, docencia, formación continua, divulgación y educación para la salud.

  Leer más
 • Nueva Unidad Avanzada de Diálisis 

  La Fundació Puigvert, centro de referencia nacional e internacional en enfermedades renales, nefropatías sistémicas e hipertensión (HTA), pone en marcha su nueva Unidad Avanzada de Diálisis con la visita institucional del Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Hble. Josep Maria Argimon i Pallàs.
  Leer más
 • Cirugía Robótica

  Pionera en numerosos avances en Urología, Nefrología y Andrología, la Fundació Puigvert lidera en España la robotización de la cirugía. Actualmente, la mitad de su bloque quirúrgico está robotizado.
  Leer más
 • 18º Curso de Andrología 

  Celebrado junto con el 12º Congreso Europeo de Andrología, el 18º Curso de Andrología de la Fundació Puigvert ofrece una actualización de todos aquellos temas relacionados con la salud sexual y reproductiva del hombre con la participación de destacados especialistas nacionales nacionales e internacionales.

  Leer más

Assistència

Realitzem tots els procediments mèdics i quirúrgics per a les patologies urològiques, nefrològiques, andrològiques i reproductives: de les més lleus a les de major complexitat i especialització. Amb més de 5.500 cirurgies a l'any, som un dels hospitals amb major volum d'activitat assistencial especialitzada d'Europa

Llegir més

Docència

Fomentem i compartim el nostre coneixement mitjançant activitats de formació continuada i divulgació mèdic-científica. A més de disposar de diversos programes formatius propis, som centre adscrit a la UAB per a la formació MIR i centre de referència a Espanya per a la formació d'especialistes en andrologia mitjançant un conveni amb la Universitat de Vic per a estudis de Màster.
Llegir més

Recerca

Formem part de l'Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau (IIB-Sant Pau) i col·laborem amb la indústria farmacèutica i la d'equipaments biomèdics, tant en l'àmbit de la recerca bàsica, clínica i traslacional. El nostre propòsit és acostar els resultats de la recerca a la pràctica clínica per a millorar el pronòstic, la supervivència i la qualitat de vida de les persones. 

Llegir més

Àrea pacient

En la Fundació Puigvert disposem de dues vies d'accés per a rebre assistència mèdica especialitzada: a través del Servei Català de la Salut (CatSalut), proveïdor dels serveis sanitaris del sistema públic del Departament de Salut, o a través de Fundació Puigvert - Barcelona Centri Privat (BCP), que presta serveis mèdics privats.

Assistència sanitària pública

La Fundació Puigvert va ser la primera institució sanitària privada d'Espanya a tenir un concert de prestació de serveis amb la sanitat pública l'any 1978. Actualment, el nostre hospital està vinculat al sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) a través d'un conveni amb el CatSalut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Assistència sanitària privada

Fundació Puigvert - Barcelona Centre Privat (BCP) és l'entitat que gestiona l'activitat mèdica i quirúrgica que no és finançada pel CatSalut, proporcionant serveis d'assistència mèdica privada.

Assistència sanitària pública

La Fundació Puigvert va ser la primera institució sanitària privada d'Espanya a tenir un concert de prestació de serveis amb la sanitat pública l'any 1978. Actualment, el nostre hospital està vinculat al sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) a través d'un conveni amb el CatSalut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Leer más

Assistència sanitària privada

Fundació Puigvert - Barcelona Centre Privat (BCP) és l'entitat que gestiona l'activitat mèdica i quirúrgica que no és finançada pel CatSalut, proporcionant serveis d'assistència mèdica privada.

Leer más

Societats mèdiques i científiques ens avalen

Som centre de referència a nivell nacional i internacional dins de les nostres especialitats

Si tens alguna consulta, contacta'ns:

  Centraleta: +34 93 416 97 00
  Programació de visites privades: +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
  Programació de visites CatSalut: +34 93 416 97 26 9h-17h de dilluns a dijous i 9h-12h divendres

  Si tens cap pregunta, suggeriment o consulta no mèdica, si us plau, emplena el següent formulari. Et respondrem tan aviat com sigui possible.

  Centraleta
  Programació de visites privades
  8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
  Programació de visites CatSalut
  9h-17h de dilluns a dijous i 9h-12h divendres