#SomPuigvert

Som especialistes en salut masculina: acumulem més de 60 anys d'experiència per a la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les patologies urogenitals, renals i reproductives.

Qui som

Constituït en 1961 pel Professor Antoni Puigvert i Gorro, som un hospital monogràfic en urologia, nefrologia, andrologia i medicina reproductiva que funciona com a centre hospitalari universitari, de gestió privada i sense ànim de lucre.

Som especialistes en l'estudi, diagnòstic i tractament de les patologies i disfuncions del sistema urinari, renal, aparell genital masculí i de la funció reproductiva masculina i femenina. 

Llegir més

Fites de la nostra història

Amb més de 60 anys d'història, la Fundació Puigvert acumula nombroses fites en el camp de la medicina i també de l'especialitat. Actualment, té el Servei d'Urologia que registra major activitat assistencial i científica del país. Així mateix, la Fundació Puigvert va ser qui va constituir el primer Servei de Nefrologia d'Espanya en 1955, així com el Servei d'Andrologia a principis dels anys 70.

La Fundació Puigvert també ha estat la primera institució sanitària privada de l'Estat espanyol a formalitzar el concert de prestació  amb la sanitat pública amb l'objectiu d'incorporar les innovacions tecnològiques i les tècniques quirúrgiques més avançades que s'impulsen sota un model de gestió privada. 

A més, la Fundació Puigvert va ser pionera a posar en marxa el primer programa de trasplantament renal de donant viu i el primer hospital que va apostar per implantar a nivell nacional la cirurgia robòtica amb l'adquisició del primer robot DaVinci en 2005. 

 

Llegir més

Pla estratègic 2021-2025

El Pla Estratègic 21-25 de la Fundació Puigvert és un instrument de referència per a encarar el procés de transformació i progressiva evolució de la nostra institució en els pròxims anys, fins a 2025. 

Pretén rellançar el valor mèdic i social  de la marca "Puigvert" com a símbol de l'excel·lència clínica del nostre país.  Som l'únic hospital monogràfic de l'Estat dedicat, des de fa més de mig segle, a la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les patologies urogenitals, renals i reproductives. 

Llegir més

Àmbits de supraespecialització

Disposem d'una àmplia cartera de serveis i comptem amb un alt nivell d'especialització (supraespecialització) en sis àmbits, que donen un resposta a necessitats mèdiques i quirúrgiques específiques