Docència universitària i cicles formatius

El nostre compromís amb l'educació superior es transmet a través de convenis amb la universitat pública i amb la universitat privada. Formem futurs/res professionals de la salut en diferents especialitats i titulacions. 

La Fundació Puigvert està adscrita a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com part integrant de la Unitat Docent Hospital de Sant Pau – Fundació Puigvert per a ensenyaments de grau i estudis de segon i tercer cicle. La Fundació Puigvert també té un conveni establert amb la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - UCC per a impartir un Màster en Andrologia Clínica.

Estudis de Grau

Estudiants de Medicina

La Fundació és part integrant de la Unitat Docent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'alumnat de la Facultat de Medicina realitza les pràctiques curriculars del programa de Grau a les nostres instal·lacions.

Des de 2016, la Fundació està adscrita a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Així mateix, existeix la possibilitat que els i les estudiants facin pràctiques extracurriculars.

Contacte: gestioacademica@fundacio-puigvert.es

   

Estudiants d'Infermeria

La Fundació té signats convenis amb la Universitat Autònoma de Barcelona (Escola Universitària d’Infermeria (EUI) de l' Hospital de la Santa Creu i Sant Pau), la Universitat Ramon Llull, EUI Blanquerna, la Universidad de Barcelona, EUI Sant Joan de Déu, i la Universitat de Vic, EUI UVic-UCC.

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es

                            

Pràctiques universitàries

La Fundació Puigvert té subscrits convenis amb les principals universitats catalanes: les pràctiques curriculars i extra-curriculars de les Facultats de Ciències de la Salut i de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

Contacto: gestioacademica@fundacio-puigvert.es

Estudis de Postgrau

Màster d'Andrologia Clínica

El Màster d'Andrologia Clínica de la Fundació Puigvert – Universitat de Vic-UCC  proporciona les competències necessàries en el coneixement, diagnòstic i tractament de les patologies de l'aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida. És una formació pionera a Espanya i el títol obtingut capacita per a l'examen d'acreditació que atorga l' European Academy of Adrology (EAA), per aconseguir el títol de “Clinical Andrologist”.

Aquesta formació de postgrau està destinada a metges/ses especialistes i avalada per la UVic-UCCs. S'imparteix de forma ininterrompuda des del 2012. Consta de 70 crèdits i va ser la primera formació d'aquestes característiques de l'Estat espanyol, creada per a omplir el buit en la formació acadèmica de l'Andrologia.

Consulti el programa aquí.

Contacte: masterandrologia@fundacio-puigvert.es

Màster d'Infermeria Nefrològica

La malaltia renal crònica afecta a milions de persones a nivell mundial i es considera una pandèmia silenciosa. Amb una incidència creixent, la necessitat de professionals especialitzats en l'atenció nefrològica és més urgent que mai. Per això, el nostre màster en Infermeria Nefrològica ofereix una formació integral per a professionals que volen marcar la diferència en aquest camp i obtenir un enfocament ampli i de futur, considerant àrees com les tendències emergents en nefrologia, la intel·ligència artificial, les acreditacions de qualitat del servei, l'àmbit de gestió infermera, la sexualitat i el desig gestacional i la pràctica avançada d'infermeria nefrològica, entre d’altres.

El programa es desenvolupa en un entorn hospitalari de tercer nivell, dins d'un centre monogràfic especialitzat en nefrologia, urologia, andrologia i medicina reproductiva. Aquesta ubicació única permet a cada estudiant aprendre i treballar amb els últims avenços tecnològics i metodològics en el tractament de malalties renals, assegurant una experiència educativa de màxima qualitat.

A més, una de les grans avantatges del nostre màster és la possibilitat de realitzar pràctiques en diferents àrees de la nefrologia. Des de l'hemodiàlisi i la diàlisi peritoneal fins a la gestió d’aquesta àrea, l'Hospital de Dia o la pràctica avançada en consultes d’infermeria. Les estudiants i els estudiants tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà les múltiples facetes d'aquesta especialitat.

No deixis passar l'oportunitat de formar-te en un entorn excepcional i amb professionals amb experiència i de prestigi reconegut. Inscriu-te al nostre màster en Infermeria Nefrològica i contribueix a millorar l’abordatge de la malaltia renal crònica amb els millors recursos a l'abast.

Consulti el programa aquí.

Contacte: masterinfermerianef@fundacio-puigvert.es

Pràctiques del Màster d'Infermeria Perioperatòria

El Departament d'Infermeria col·labora amb aquesta formació UAB-EUI Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, impartint docència i rebent estudiants per a realitzar les pràctiques del programa.

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es

Cicles formatius

Grau superior

Tècnic/a de Radiologia, Laboratori i Anatomia Patològica.

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es

Grau mig

Tècnic/a de Cures Auxiliars d'Infermeria

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es