Docència universitària i cicles formatius

El nostre compromís amb l'educació superior es transmet a través de convenis amb la universitat pública i amb la universitat privada. Formem futurs/res professionals de la salut en diferents especialitats i titulacions. 

La Fundació Puigvert està adscrita a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com part integrant de la Unitat Docent Hospital de Sant Pau – Fundació Puigvert per a ensenyaments de grau i estudis de segon i tercer cicle. La Fundació Puigvert també té un conveni establert amb la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - UCC per a impartir un Màster en Andrologia Clínica.

Estudis de Grau

Estudiants de Medicina

La Fundació és part integrant de la Unitat Docent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'alumnat de la Facultat de Medicina realitza les pràctiques curriculars del programa de Grau a les nostres instal·lacions.

Des de 2016, la Fundació està adscrita a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Així mateix, existeix la possibilitat que els i les estudiants facin pràctiques extracurriculars.

Contacte: gestioacademica@fundacio-puigvert.es

   

Estudiants d'Infermeria

La Fundació té signats convenis amb la Universitat Autònoma de Barcelona (Escola Universitària d’Infermeria (EUI) de l' Hospital de la Santa Creu i Sant Pau), la Universitat Ramon Llull, EUI Blanquerna, la Universidad de Barcelona, EUI Sant Joan de Déu, i la Universitat de Vic, EUI UVic-UCC.

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es

                            

Pràctiques universitàries

La Fundació Puigvert té subscrits convenis amb les principals universitats catalanes: les pràctiques curriculars i extra-curriculars de les Facultats de Ciències de la Salut i de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

Contacto: gestioacademica@fundacio-puigvert.es

Estudis de Postgrau

Màster d'Andrologia Clínica

El Màster d'Andrologia Clínica de la Fundació Puigvert – Universitat de Vic-UCC  proporciona les competències necessàries en el coneixement, diagnòstic i tractament de les patologies de l'aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida. És una formació pionera a Espanya i el títol obtingut capacita per a l'examen d'acreditació que atorga l' European Academy of Adrology (EAA), per aconseguir el títol de “Clinical Andrologist”.

Aquesta formació de postgrau està destinada a metges/ses especialistes i avalada per la UVic-UCCs. S'imparteix de forma ininterrompuda des del 2012. Consta de 70 crèdits i va ser la primera formació d'aquestes característiques de l'Estat espanyol, creada per a omplir el buit en la formació acadèmica de l'Andrologia.

Consulti el programa aquí.

Contacte: masterandrologia@fundacio-puigvert.es

Pràctiques del Màster d'Infermeria Perioperatòria

El Departament d'Infermeria col·labora amb aquesta formació UAB-EUI Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, impartint docència i rebent estudiants per a realitzar les pràctiques del programa.

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es

Cicles formatius

Grau superior

Tècnic/a de Radiologia, Laboratori i Anatomia Patològica.

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es

Grau mig

Tècnic/a de Cures Auxiliars d'Infermeria

Contacte: docenciainfermeria@fundacio-puigvert.es