Àrea professional

Coneix la tasca investigadora de la Fundació Puigvert i la formació que oferim. Decideix si vols formar-ne part.

Destacat: Portes Obertes MIR. Vols ser especialista en Urologia o Nefrologia?

Et convidem a les Jornades de Portes Obertes de la Fundació Puigvert el dia 4 d'abril. Cada any, obrim les nostres portes a futurs/es residents MIR que ens vulguin conèixer i us oferim un espai en el qual podreu resoldre els vostres dubtes amb residents MIR actuals i conèixer la seva experiència aquí.

Pots consultar la orferta formativa de l'Hospital de Sant Pau amb qui conformem un conjunt hospitalari.

Benvinguts, Benvingudes!

Llegir més

Destacat: Màster en Andrologia Clínica

El Màster en Andrologia Clínica de la Fundació Puigvert - Universitat de Vic-UCC proporciona les competències necessàries en el coneixement, diagnòstic i tractament de les patologies de l'aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida. És una formació pionera a Espanya i el títol obtingut capacita per a l'examen d'acreditació que atorga la European Academy of Andrology (EAA), per a aconseguir el títol de “Clinical Andrologist”.

Llegir més
 • #SomPuigvert

  Proporcionamos una asistencia integral de excelencia clínica y humana en urología, nefrología, andrología y medicina reproductiva, mientras promovemos el desarrollo y la transferencia del conocimiento científico de nuestras especialidades con actividades de investigación, docencia, formación continua, divulgación y educación para la salud.

  Leer más
 • Nueva Unidad Avanzada de Diálisis 

  La Fundació Puigvert, centro de referencia nacional e internacional en enfermedades renales, nefropatías sistémicas e hipertensión (HTA), pone en marcha su nueva Unidad Avanzada de Diálisis con la visita institucional del Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Hble. Josep Maria Argimon i Pallàs.
  Leer más
 • Cirugía Robótica

  Pionera en numerosos avances en Urología, Nefrología y Andrología, la Fundació Puigvert lidera en España la robotización de la cirugía. Actualmente, la mitad de su bloque quirúrgico está robotizado.
  Leer más
 • 18º Curso de Andrología 

  Celebrado junto con el 12º Congreso Europeo de Andrología, el 18º Curso de Andrología de la Fundació Puigvert ofrece una actualización de todos aquellos temas relacionados con la salud sexual y reproductiva del hombre con la participación de destacados especialistas nacionales nacionales e internacionales.

  Leer más

Docència i formació

La Fundació Puigvert ha tingut des dels seus inicis una clara vocació docent. L'any 1967 va ser reconeguda com a escola d'especialització de postgrau, reconeixent-se oficialment la gran tasca docent duta a terme pel professor Antoni Puigvert i el seu equip col·laborador. Aquesta vocació docent s'ha fet extensiva al llarg dels anys a altres àmbits docents i formatius de les Ciències de la Salut: estudis universitaris, programa docent MIR, per a formar especialistes en Nefrologia i Urologia, cursos de formació contínua, entre altres programes formatius.

Llegir més 

Recerca

Formem part de l'Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau (IIB-Sant Pau) i col·laborem amb les indústries farmacèutica i d'equipaments biomèdics, en els àmbits de la recerca bàsica, clínica i traslacional. El nostre propòsit és apropar els resultats de la recerca a la pràctica clínica per a millorar el pronòstic, la supervivència i la qualitat de vida de les persones.

Llegir més 

Per què treballar a Puigvert?

Perquè som un hospital monogràfic referent en urologia, nefrologia, andrologia i medicina reproductiva d'àmbit nacional i internacional. Perquè proporcionem als nostres personal les eines necessàries per a millorar el seu desenvolupament i coneixement a través de la formació, docència i la recerca.

Perquè podràs beneficiar-te de serveis com a guarderia, gimnàs, assegurança mèdica, xec guarderia i xec transport. Perquè som un centre que creu, confia i promou la Igualtat entre persones. Perquè som un centre compromès amb la Tolerància Zero davant qualsevol tipus de discriminació i especialment davant l'assetjament per raó de gènere. Perquè som un centre que dia a dia reforça els seus 4 pilars d’ Igualtat – Treball en equip – Respecte – Empatia. Perquè tu també #EtsPuigvert.

Envia'ns el teu CV

Ofertes actives

Societats mèdiques i científiques ens avalen

Som centre de referència a nivell nacional i internacional en les nostres especialitats.

Si tens alguna pregunta, suggeriment o consulta no mèdica, contacta'ns.

  O truca’ns al +34 93 416 97 00

  Si tens cap pregunta, suggeriment o consulta no mèdica, si us plau, emplena el següent formulari. Et respondrem tan aviat com sigui possible.