Barcelona Centre Privat - BCP 

Coneix la Fundació Puigvert, hospital monogràfic altament especialitzat amb més de 60 anys oferint atenció mèdica a pacients de tot el món

Admissió de pacients

Després de rebre una sol·licitud contactem amb la persona perquè ens faciliti la informació necessària i assessorar-la sobre les possibilitats de tractament del seu problema de salut. En cas de conèixer a l'especialista amb qui vol tractar-se, també pot indicar-nos-ho. En cas contrari, valorarem el cas concret amb un equip multidisciplinari per a prendre una decisió.

En cas de residir lluny del nostre hospital, existeix la possibilitat de realitzar la primera visita en línia, evitant així un segon desplaçament, i venir directament per a la intervenció, una vegada acceptat el pressupost, amb tot el procés ja programat i planificat.

Primera visita en el nostre hospital

La recepció, consultoris i l'àmplia sala d'espera de les persones que acudeixen a Fundació Puigvert - Barcelona Centre Privat, es troben en un espai propi situat en la planta SS del nostre hospital.

El Servei d'Admissions ofereix totes les indicacions necessàries per a orientar la persona durant la seva estada, i des de llavors garantim la confidencialitat de les seves dades.

Acompanyament mèdic i logístic

Oferim acompanyament, tant mèdic com logístic, durant tota l'estada a l'hospital, per a assegurar-nos que es duguin a terme sense incidents totes les fases del procés.

A més d'oferir servei d'ambulància, facilitem el transport en taxi en cas de necessitar realitzar-se proves en un altre centre sanitari.

Hospitalització i estada a l'hospital

La Fundació Puigvert - Barcelona Centre Privat disposa d'unes instal·lacions àmplies i confortables per a atendre les necessitats pacients i familiars o acompanyants.

La planta d'hospitalització (planta 4) disposa, a més, d'àrees comunes.

Habitacions privades

Les habitacions de la Fundació Puigvert - Barcelona Centre Privat són unipersonals.

Aquestes disposen d'àrees independents per a acompanyants i per a pacients, amb l'objectiu de facilitar el descans, la privacitat i l'autonomia. Tenim 5 suites i 9 habitacions estàndard.

Consten de sofà-llit per a la persona acompanyant, telèfon, xarxa WIFI pròpia i televisió (SmartTV interactiva 4K de 43” amb TDT, canals internacionals, futbol i películes i sèries a la carta).

Cafeteria per a pacients i acompanyants

Sota el concepte Livingfood, la cafeteria de la Fundació Puigvert amb vista al Recinte Modernista de Sant Pau, operada per la companyia líder en el sector de la restauració Aramark, ofereix una proposta gastronòmica centrada en la salut i el benestar de les persones.

Llegir més

Descans i seguretat

Els llits de les habitacions en Fundació Puigvert - Barcelona Centre Privat compten amb un sistema elèctric de control de moviments de fàcil maneig i sistema de trucada/avís d'infermeria, localitzat en la capçalera del llit.

Bany privat i adaptat

Totes les habitacions de Fundació Puigvert - Barcelona Centre Privat disposen de bany propi amb dutxa adaptada, per a oferir la major comoditat, seguretat i intimitat als i les nostres pacients. Amb tovalloles de cotó d'alta qualitat que rentem aquí mateix.

Dieta d'alta qualitat

Cada pacient rep visites diàries de seguiment per part de dietistes. Tenim xef d'alt nivell amb experiència internacional i dedicació exclusiva a pacients de Fundació Puigvert.

El nostre servei de restauració a la carta és adaptat a la dieta de cada pacient (i acompanyant), amb un carret expositor a demanda. A més, el servei d'habitacions ofereix extres de restauració a demanda a l'habitació.

Major ratio d'atenció especialitzada

Som l'hospital de Barcelona amb el ràtio més alt d'especialistes en Infermeria de Pràctica Avançada (EPA) per nombre de llits d'hospitalització i per nombre de professionals d'infermeria de pràctica avançada.

El nostre equip d'infermeria representa al voltant del 50% del nostre talent. Gràcies a la seva especialització i experiència en la cura de les persones, garantim l'atenció integral enfortint la seva seguretat, qualitat i experiència.

Expertesa i excel·lència clínica

A la Fundació Puigvert acumulem més de 60 anys d'experiència en l'assistència i recerca en urologia, nefrologia, andrologia i medicina reproductiva. Atès que rebem el major nombre de pacients amb patologies urogenitals i del ronyó, el nostre equip de professionals està altament especialitzat i compta amb una gran experiència en el diagnòstic i tractament d'aquestes malalties, fins i tot en les menys freqüents.

Cada any, atenem més de 100.000 consultes mèdiques i realitzem unes 6.000 cirurgies, gairebé 200 amb cirurgia robòtica i més de 100 trasplantaments de ronyó.

Hospital monogràfic i supraespecialitzat

Amb un equip humà de 700 professionals, més de vint unitats especialitzades se centren en diferents tècniques i aspectes de la salut en la nostra especialitat: cirurgia robòtica, trasplantament renal, pedres en el ronyó, incontinència d'orina, malaltia renal crònica i diàlisi, preservació de la fertilitat, disfunció erèctil, malalties renals rares i urologia pediàtrica, entre altres.

Comptem, a més, amb els nostres propis laboratoris especialitzats i participem en diferents projectes de recerca.

Referents nacionals i internacionals

La Fundació Puigvert ha estat i segueix sent pionera en:

 • Cirurgies no invasives com la laparoscòpia, la tecnologia làser i la cirurgia robòtica amb els robots Da Vinci i HUGO
 • Trasplantament renal de donant viu
 • Tècniques de reproducció assistida
 • Pedres en el ronyó (litiasi urinària)

Som centre de referència en diferents especialitats i tractaments, tant a nivell regional, com estatal i europeu. Entre altres, som centre d'excel·lència europeu de càncer de pròstata (EPCCE). Pertanyem a més de 30 societats nacionals i internacionals en el camp de la nostra especialitat. El nostre lema és: assistir, investigar i difondre el coneixement.

Sense ànim de lucre

Som un centre hospitalari universitari, de gestió privada i sense ànim de lucre. Reinvertim tots els nostres excedents en millorar l'assistència a les persones, la dotació tecnològica, la recerca i la formació continuada de professionals de la medicina i la infermeria especialitzada.

En aquest sentit, encara que tenim concert amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a donar assistència pública, les ajudes i donacions de la societat civil són essencials per a l'avenç de la medicina, la millora d'infraestructures i equipaments, i la formació d'especialistes.

Si desitges col·laborar amb la Fundació, accedeix aquí.

Orientada a pacients

A més de l'acompanyament i seguiment que proporcionem a les persones que atenem, tant presencialment com a distància, la Fundació Puigvert organitza jornades i formacions per a pacients i familiars amb l'objectiu d'informar i facilitar la tasca de conviure amb determinades patologies i disfuncions limitants.

També elaborem i difonem materials divulgatius que ajudin les persones a comprendre i abordar la seva malaltia.

Ètica, professionalitat i tracte humà

La nostra missió com a institució és proporcionar assistència integral, efectiva i humana, promovent el desenvolupament i coneixement científic en les nostres especialitats, amb activitats de docència, formació, recerca, divulgació i educació per a la salut. Així mateix, promovem que els valors que presideixin les pautes de conducta de les persones que treballen a la Fundació siguin:

 • Servir a les persones i a les seves famílies amb humanitat, pertinença, eficàcia i eficiència
 • Aportar al treball professionalitat, qualitat, seguretat i voluntat de millora
 • Actuar amb criteris ètics a tots els nivells de l'organització

Difonem notícies d'actualitat

"Nou programa de vacunació masculina contra el Virus del Papil·loma Humà"

La Fundació Puigvert impulsa un programa de vacunació masculina contra el Virus del Papil·loma Humà (VPH) per a nens, joves i homes adults. Inclou una revisió andrológica i l'administració en 3 dosis (2 dosis en el cas de menors de 15 anys) contra el virus del VPH en nens a partir de 12 anys, joves i homes adults.

Per a informar-te de l'actualitat en el nostre àmbit, pots consultar la nostra secció d'Actualitat.

Àmbits de supraespecialització

Disposem d'una àmplia cartera de serveis i comptem amb un alt nivell d'especialització (supraespecialització) en sis àmbits principals, que donen un resposta a necessitats mèdiques i quirúrgiques específiques.
700

Equip humà

20

Unitats especialitzades

6.000

Cirurgies /any

20.000

Urgències /any

Especialistes d'alt nivell

Un equip multidisciplinari de primer nivell que distribueix el seu temps en tres àmbits: assistència, docència i recerca.

Els nostres camps d'especialització

La Fundació Puigvert és un dels centres hospitalaris del món occidental amb el volum més alt d'activitat assistencial especialitzada i té una de les plataformes tecnològiques pròpies més àmplies i innovadores.

Andrologia

Proporcionem assistència amb una visió capdavantera, integrativa i multidisciplinària en l'estudi, diagnòstic i tractament de la salut sexual i reproductiva masculina, tant del pacient com de la seva parella. Fundat en 1970, el nostre Servei d'Andrologia va ser pioner en la seva especialitat a l'Estat espanyol i en el món, oferint un enfocament únic i genuí d'aquesta especialitat.

Llegir més

Medicina reproductiva

Proporcionem un enfocament multidisciplinari en l'ús de les tècniques més avançades d’inseminació artificial i fecundació “in vitro”.

Llegir més

Nefrologia

Proporcionem una assistència pionera i d'alta excel·lència clínica en el diagnòstic i tractament de qualsevol patologia renal, incloses les malalties renals minoritàries. A més de ser el primer Servei de Nefrologia d'Espanya, constituït en 1955, la Fundació Puigvert va ser un hospital pioner a impulsar un programa de trasplantament renal de donant viu.

Llegir més

Serveis Assistencials Transversals

La Fundació Puigvert disposa d'un Servei de Laboratori propi, així com serveis d'Urgències 24/7, Anestesiologia, Radiodiagnòstic, Infermeria Especialitzada, Psicologia Clínica, Documentació Mèdica i  Farmàcia Hospitalària, que tenen com a missió el suport a l'assistència integral, efectiva i humana en les nostres àrees d'especialització, així com promocionar el desenvolupament, coneixement científic i la docència.

Llegir més

Urologia

Proporcionem una assistència urològica integral amb una visió 360º. Fundada com una institució dedicada gairebé exclusivament a la urologia, acumulem una experiència de més de mig segle i comptem amb un equip mèdic de primer nivell i la tecnologia més avançada per al diagnòstic i tractament de totes les patologies urogenitals.

Llegir més
5.350
Casos resueltos con éxito
7.200
Visitas con diagnósticos de precisión
42
Expertos especializados en el sector
4.500
Valoraciones y recomendaciones

Preguntes freqüents

El nostre Servei d'Atenció al Pacient respon a les preguntes més freqüents

Les primeres visites tenen un preu de 250 € i les successives de 150 €.

El preu de la cirurgia dependrà de la intervenció. El nostre Servei d'Atenció al Pacient li realitzarà un pressupost.

No treballem amb mútues, però si ho sol·liciten podem realitzar un desglossament detallat perquè puguin sol·licitar el reemborsament en la seva mútua.

Intentem resoldre en una mateixa visita el màxim de procediments per a evitar desplaçaments innecessaris.

Es programa d'acord amb les preferències del i la pacient i del i l'especialista.

Sí, en la Fundació Puigvert disposem del robot Da Vinci des de 2005 i, des d'enguany, també amb HUGO. Som, en tots dos casos, el primer hospital d'Espanya a instal·lar-los i realitzar les primeres intervencions quirúrgiques del país.

Disposem d'un equip quirúrgic altament especialitzat i entrenat amb el robot Da Vinci i també amb el robot HUGO. La tècnica o eina quirúrgica que emprem dependrà de la patologia a tractar.

Si, disposem d'un servei específic de segones opinions mèdiques.

Sí, de fet, és recomanable portar totes les proves diagnòstiques prèvies.

Adreça i accessibilitat

Parades d'autobús: línies 19, 47, 191, 192, V21, V23, H6, H8, N0, N1 i N4
Estacions de metro:
L4 *Guinardó / Hospital de Sant Pau
L5 Sant Pau / Dos de maig

Adreça
C/ Cartagena, 340-350
08025, Barcelona

Demanar cita o segona opinió mèdica:

  O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
  O contacta'ns per e-mail: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

  Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.