Residents MIR

Una bona preparació exigeix una gran dedicació. Es coneix als nostres i les nostres residents per rebre un nivell de formació que proporciona una sòlida experiència, requerida per a afrontar tots els reptes de la Nefrologia i de la Urologia en la pràctica real. 

La Fundació Puigvert és un hospital universitari monogràfic d'Urologia, Nefrologia, Andrologia i Medicina Reproductiva, que forma un conjunt hospitalari amb l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau. Aquest fet ens ha diferenciat com a centre d'alta especialització i complexitat. Registrem un volum incomparable d'activitat clínica i quirúrgica en relació amb altres centres d'espectre més ampli, tractant tot el ventall de patologies en els nostres àmbits d'especialització.

Acollim 5 nous/noves residents MIR de les especialitats de Nefrologia i Urologia cada any, així com a rotants d'altres centres i altres comunitats autònomes que vulguin realitzar part de la seva formació a la Fundació Puigvert.

Llegir més sobre rotacions externes.

Vols especialitzar-te en Urologia o Nefrologia?

Et convidem a les Jornades de Portes Obertes de la Fundació Puigvert el dia 26 de març a les 15h. Com cada any, obrim les nostres portes a futurs/es residents MIR que ens vulguin conèixer i us oferim un espai en el qual podreu resoldre els vostres dubtes amb residents MIR actuals i conèixer la seva experiència aquí. Inscriu-te aquí.

Contacta amb els nostres residents d'urologia i nefrologia.

Benvinguts, Benvingudes!

Llegir més

Fundació Puigvert centre pioner en la Docència en Urologia

El Servei d'Urologia de la Fundació ha aconseguit novament el títol EBU (European Board of Urology)- Certified Training per cinc anys, un certificat europeu que el diferencia com a centre d'excel·lència europeu en formació de residents.

El certificat demana complir un total de 6 requisits que van des de l'estructuració del programa educatiu fins a les característiques de les instal·lacions o el clima educacional. La Fundació ha aconseguit superar els 6 requisits, guanyant així la distinció d'excel·lència i acreditant-se per un termini de 5 anys. L'organització ens ha felicitat pel resultat obtingut, i ha destacat la motivació dels educadors i de tot l'staff del nostre Servei d'Urologia en la transmissió del coneixement.

40 anys formant especialistes

Al llarg d'aquests anys, s'han format més de 230 professionals en les àrees d'Urologia i de Nefrologia que han desenvolupat les seves carreres professionals a tot el món.

Reputació i ocupabilitat

La xarxa de connexions que es creen durant la residència d'Urologia i Nefrologia en la Fundació Puigvert, facilita la inserció laboral en els millors centres a nivell nacional i internacional.

Docència i recerca

La llarga trajectòria docent en formació sanitària especialitzada i les activitats de recerca faciliten que els i les residents aconsegueixin una formació d'excel·lència amb un alt nivell de realització personal.

Itineraris docents

La Fundació Puigvert compta amb l'acreditació des de 1983 per a formar especialistes.

Itinerari d'Urologia

Actualment disposem de tres places d'Urologia.

Contacte: comdocencia@fundacio-puigvert.es

Itinerari de Nefrologia

Actualment disposem de dues places de Nefrologia.

Contacte: comdocencia@fundacio-puigvert.es

Itinerari d'Urologia

Actualment disposem de tres places d'Urologia.

Contacte: comdocencia@fundacio-puigvert.es

Leer más

Itinerari de Nefrologia

Actualment disposem de dues places de Nefrologia.

Contacte: comdocencia@fundacio-puigvert.es

Leer más

Comissió de Docència

Es l'òrgan col·legiat al que correspon organitzar la formació, supervisar la seva aplicació pràctica i controlar el cumpliment dels objectius previstos en els programes formatius de les diferents especialitats en Ciències de la Salut (Reial Decret 183/2008).

Presidenta i Cap d'Estudis: Dra. Patricia Fernández-Llama

Secretària: Beatriz Rodrigo

Contacte: agescon@fundacio-puigvert.es

Composició de la Comisió de Docència