Acomiadem els nostres residents en un emotiu acte i donem la benvinguda als nous especialistes en formació

23/05/24

La Sala d’actes de la Fundació Puigvert va acollir, el darrer divendres, l’acte anual de comiat dels residents que acaben la seva estada en aquesta institució i de benvinguda als nous professionals que, al llarg dels propers quatre anys, es formaran entre nosaltres com a especialistes en Nefrologia, Urologia i Psicoteràpia.

L’acte va comptar amb la participació de Rubén Llop, managing director & founding partner en Institute for Transformational Leadership (IFTL), que va oferir als assistents una versió personalitzada de la conferencia ‘Liderar és un esport de contacte’, en el decurs de la qual va adreçar als homenatjats unes encoratjadores paraules d’agraïment: “Heu escollit una professió que es dedica estructuralment a fer el bé, i la societat només us pot estar agraïda pel preu que heu pagat per arribar fins aquí”.

Posteriorment, els residents que enguany finalitzen el seu període de formació van oferir als assistents els moments més emotius de l’acte amb els seus discursos, en els quals van intentar resumir tot el que s’emporten d’aquests quatre anys d’aprenentatges i de trajectòria professional, i també de lligams personals.

Els residents van estar acompanyats del patró delegat i director general, Ramon Massaguer, del director assistencial i mèdic, Lluís Gausa, de la coordinadora de docència, Patrícia Fernández-Llama, així com del director del Servei d’Urologia, Joan Palou, del director del Servei de Nefrologia, Lluís Guirado, del director del Servei de Psicologia Clínica, Francesc Maestre, i de tots els seus tutors.

La Fundació Puigvert té, actualment, tres places MIR acreditades d’Urologia i dos de Nefrologia. Tanmateix, també forma experts en Psicoteràpia, amb l’acreditació de la Federació Espanyola d’Associacions de Psicoteràpia (FEAP). La institució també rep rotants d'altres centres i altres comunitats autònomes que vulguin realitzar part de la seva formació a la Fundació Puigvert.

Residents que aquest any finalitzen la seva formació especialitzada a la Fundació Puigvert:

Servei d’Urologia

  • Alejandra Bravo
  • Jorge Robalino
  • Isabel Sanz

Servei de Nefrologia

  • Anna Domínguez
  • Jonás El Bachouti
  • Adrià Tinoco

Servei de Psicologia Clínica
(Formació d’experts en Psicoteràpia)

  • Marta Gaspart

Informació relacionada

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae leo in diam faucibus.