Lluís Bassas Arnau

Cap Laboratori

Biografia

El Dr. Lluís Bassas és Cap del Laboratori de Seminología i Metge Adjunt del Servei d'Andrologia. És també Director del Banc de Semen de la Fundació Puigvert.

És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1978), i Doctorat per la mateixa Universitat (1985), amb premi extraordinari. Es va formar com a MIR en Endocrinologia i Nutrició a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona (1979-1982), i va completar la seva especialització en Andrologia a la Fundació Puigvert (1987).

Actualment, desenvolupa projectes relacionats amb el diagnòstic seminològic, l'hipogonadisme masculí i les alteracions testiculars en la infertilitat masculina.

Activitat docent i científica

Orador convidat en més de 80 cursos, congressos i simposis nacionals i internacionals.
Ha publicat més de 65 articles originals en revistes científiques i 50 revisions, monografies i capítols de llibres.
Ha rebut 20 beques de diversos organismes (Comité Conjunto hispano-norteamericano para la cooperación científica y tecnológica, National Institutes of Health, Instituto de Salud Carlos III, Fundació La Marató de TV3, Ministeri d'Educació i Ciència, Fundación Salud 2000) com a investigador principal o col·laborador en diversos projectes relacionats amb l'endocrinologia i la reproducció masculina.
Ha realitzat 11 assajos clínics en l'àrea de l'Andrologia i l'Hipogonadisme.

Distincions

Membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals (SEEN, SET, ASESA, ASEBIR, SEF, ISA, ESHRE) i acadèmic de la European Academy of Andrology.
Membre de la Comisión Nacional de Reproducción Humana Asistida (1998-2003), i ha format part de diversos comitès científics en congressos de la SEEN, SEF i ASESA.
Vicesecretari (2010-2013) i Vicepresident (2018-2021) d'ASESA.

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible