La Fundació

Des de 1961, únic hospital monogràfic especialitzat en urologia, andrologia, nefrologia i medicina reproductiva de gestió privada i sense ànim de lucre del país.

#SomPuigvert

Constituïda en 1961 pel Professor Antoni Puigvert i Gorro, la Fundació Puigvert és una institució sanitària monogràfica en urologia, nefrologia, andrologia i medicina reproductiva que funciona com a centre hospitalari universitari, de gestió privada i sense ànim de lucre.

La nostra missió és proporcionar una assistència integral, efectiva i humana d'excel·lència clínica en les nostres quatre especialitats, mentre promocionem el seu desenvolupament i coneixement científic mitjançant activitats de docència, formació, recerca, divulgació i educació per a la promoció de la salut.

Llegir més

Actualitat

Com a hospital de referència tenim vocació de servei i vetllem per la reputació de la nostra institució per a mantenir el seu lideratge.

Així mateix, aspirem al fet que la Fundació Puigvert sigui una font d'informació per als mitjans de comunicació i un recurs d'informació rigorosa, accessible i de valor per a les persones que volen saber sobre una patologia, tractament o prova diagnòstica relacionada amb una de les nostres àrees d'atenció i coneixement. 

Si vols estar al dia sobre l'actualitat de la Fundació Puigvert, visita la Sala de Premsa.  

Llegir més

Col·labora

Som una institució sense ànim de lucre, de manera que reinvertim tots els excedents en els nostres pacients per a seguir millorar l'assistència mèdica, la dotació tecnològica, la recerca i la formació contínua dels i les professionals que treballen a l'hospital. Les ajudes i donacions de la societat civil són essencials per a l'avanç de la Medicina i la formació de futurs especialistes.

Ens ajudes?

Desitjo col·laborar

Àmbits de Supraespecialització

Disposem d'una àmplia cartera de serveis i comptem amb un alt nivell d'especialització (supraespecialització) en sis àmbits, que donen un resposta a necessitats mèdiques i quirúrgiques específiques