Supraespecialització

Disposem d'una àmplia cartera de serveis supraespecialitzats que donen resposta a necessitats mèdiques i quirúrgiques específiques

Supraespecialitats

Cirurgia robòtica

El camp de desenvolupament de la cirurgia robòtica durant les dues últimes dècades ha estat la Urologia i si parlem d'aquesta especialitat, a Espanya, la Fundació Puigvert és un referent i únic centre monogràfic.

Pionera en la implantació del sistema quirúrgic Da Vinci®, en 2005, i en 2022 del més avançat robot HUGO™, la Fundació Puigvert ha protagonitzat el camí, en Urologia i Nefrologia, amb primícies robotitzades com la primera prostatectomía i cistectomía a Espanya, les primeres intervencions urològiques pediàtriques, la primera extracció de donant viu de ronyó o el primer trasplantament renal complet.

Llegir més

Malalties renals minoritàries

De les més de 6.000 malalties minoritàries que es coneixen, unes 300 són renals.

La Unitat de Malalties Renals Minoritàries de la Fundació Puigvert és centre de referència en aquesta mena de patologies (forma part de les xarxes CSUR, XUEC y ERKnet) Aquestes es divideixen bàsicament en hereditàries i en glomerulars, de tipus immunològic.

La seva experiència en nefrologia i genètica permet escurçar al màxim el temps de diagnòstic, clau per al maneig mèdic apropiat de les persones afectades.

Llegir més

Incontinència urinària

Des de l'any 1990 s'implanta l'esfínter artificial després de cirurgia de pròstata amb una experiència acumulada de més de 500 casos el que ens proporciona un gran mestratge en la matèria. També som experts en el tractament de la incontinència urinària femenina en dones joves que sofreixen incontinència urinària (IU) després de l'embaràs i/o el part.

Llegir més

Litiasi

En la Unitat de Litiasi de la Fundació empren els làsers de major potència que existeixen en el mercat i que permeten una fragmentació molt ràpida de les pedres en el ronyó. Igualment, la Fundació, gràcies a la seva Unitat d'Urologia Pediàtrica, és pionera en la utilització de tècniques mínimament invasives, com la tecnologia làser, per a tractar les litiasis en edat pediàtrica i en l'adolescència.

Llegir més

Malformacions congènites urogenitals

Enuresi, hipospàdies, extròfia vesical, èctasi renal, litiasi, hidronefrosi… Existeix un ampli catàleg d'anomalies i malalties urogenitals pediàtriques, en la seva majoria congènites i minoritàries. La Unitat d'Urologia Pediàtrica de la Fundació Puigvert és una referència nacional en la solució d'aquests problemes.

A causa de la seva experiència i supra-especialització en malformacions genitourinàries congènites i en tumors urològics rars, així com en malalties renals hereditàries i glomerulars, en 2022, la Fundació Puigvert s'adhereix a les dues principals xarxes de referència europees en aquest àmbit: eUROGEN i ERKnet.

Llegir més

Salut sexual i infertilitat masculina

La salut sexual i reproductiva de l'home és encara una assignatura pendent a nivell global però en la Fundació Puigvert disposem d'un Servei d'Andrologia dedicat a la prevenció i promoció de la salut sexual i reproductiva masculina en totes les etapes de la vida.

La Unitat de Salut Sexual i Infertilitat està especialitzada en el diagnòstic i tractament de totes les patologies i disfuncions de l'aparell genital masculí com les infeccions de transmissió sexual (ITS), la disfunció erèctil i la infertilitat, entre altres.

Llegir més

Trasplantament renal

Amb un centenar de trasplantaments renals a l'any, la Fundació Puigvert és un dels centres espanyols amb una activitat més consolidada en aquest àmbit. Pioner a realitzar-los amb laparoscòpia i cirurgia robòtica. A més els seus especialistes van impulsar els programes de donació de viu, donació altruista i trasplantaments creuats, tant a nivell  nacional com internacional. Som centre de referència, tant trasplantador com a formatiu.

Llegir més

Cirurgia robòtica

de Da Vinci a HUGO A les instal·lacions de la Fundació Puigvert , al conegut i experimentat sistema Da Vinci® s'acaba de sumar el nou i intuïtiu HUGO™. Des dels seus rudimentaris inicis prehistòrics, potser amb fines fulles de sílex, la cirurgia ha anat progressant en habilitat i instrumental per a obrir, extirpar, unir, tallar, […]

Leer más

Malalties renals minoritàries

La detecció precoç és vital Tot i que el genoma humà ja s’ha seqüenciat, que no desxifrat, la genètica encara es troba a la infància. A causa de la seva complexitat i a les dificultats d’entendre aquest llibre de la vida que és l’ADN, la genètica ha centrat els seus primers esforços en les malalties […]

Leer más

Incontinència urinària

Des de l'esfínter artificial a tractaments postpart

Leer más

Litiasi

Pedres al ronyó La litiasi, càlculs renals o pedres en el ronyó,  afecten el 10-15% de la població. Una dieta inadequada, malalties metabòliques, alteracions anatòmiques i més rarament trastorns genètics, són les causes més freqüents relacionades amb la seva aparició. Encara que dolorosos, avui dia hi ha teràpies i cirurgies poc invasives que els alleugen, […]

Leer más

Malformacions congènites urogenitals

Urologia pediàtrica, una especialitat minoritària Enuresi, hipospàdies, extròfia vesical, èctasi renal, litiasi, hidronefrosi… Nomenclatura grecollatina per a un ampli catàleg d'anomalies i malalties urogenitals pediàtriques, en la seva majoria congènites i minoritàries. La Unitat d'Urologia Pediàtrica de la Fundació Puigvert és una referència  nacional en la solució d'aquests problemes. L'extròfia   vesical o bufeta oberta […]

Leer más

Salut sexual i infertilitat masculina

Pioners en la promoció de la salut sexual i reproductiva de l’home Pel seu rol maternal, les dones visiten regularment el ginecòleg. No passa el mateix amb els homes: per a ells, l’andròleg és una figura desconeguda, tot i que la seua implicació en la salut sexual i reproductiva és idèntica a la de les […]

Leer más

Trasplantament renal

El ‘saló de trofeus’ de la Fundació Puigvert Amb un centenar de trasplantaments renals a l’any, la Fundació Puigvert és un dels centres espanyols amb una activitat més consolidada en aquest àmbit. Pioner en l’ús de la laparoscòpia i la cirurgia robòtica per als trasplantaments de ronyó. A més, els seus especialistes van impulsar els […]

Leer más

Serveis assistencials transversals

Els nostres serveis assistencials transversals estan altament especialitzats en les nostres àrees d'atenció: patologies urològiques, renals, andrològiques i reproductives.
Administració Mèdica i Gestió de Pacients

Gestiona l'atenció sanitària dels processos assistencials als pacients públics.

Anestesiologia, Reanimació i Medicina del Dolor

Vetlla i protegeix les persones davant d'una cirurgia o prova diagnòstica amb anestèsia o sedació.

Documentació Mèdica

Garanteix una història clínica única, íntegra, segura i de qualitat. Dona suport a altres serveis.

Infermeria Especialitzada

L'equip d'infermeria especialitzada representa al voltant del 50% del nostre talent.

Assajos Clínics

Realitza projectes de recerca clínica propis o promoguts per promotors privats o públics.

Farmàcia Hospitalària

Ús segur, efectiu i eficient de la medicació. Servei i atenció farmacèutica de qualitat.

Laboratoris

Laboratoris propis que es divideix 9 àrees d'especialització i rep 95.000 peticions anuals.

Psicologia Clínica

Dona assistència, suport i acompanyament als i les nostres pacients.

Radiodiagnòstic

Més de 150 tipus de proves diagnòstiques i procediments de radiologia intervencionista.

Urgències

El Servei d'Urgències està obert els 365 dies de l'any 24/7 i atén prop de 17.000 urgències a l'any.