Recepta nefrosaludable: flam de poma

02/04/24

La Fundació Puigvert i la Fundació Alicia presenten, periòdicament, propostes culinàries per a dietes que afavoreixen la salut renal.

Quan es pateix de malaltia renal, cal fer certes adaptacions segons la fase de la malaltia i segons les alteracions que van apareixent: potassi alt, calci baix, fòsfor alt... 

Normalment, es requereix:

  • reduir la ingesta d'aliments rics en potassi i fòsfor
  • limitar el consum de sal i proteïnes
  • aprendre a triar els aliments més beneficiosos, cuinar-los i combinar-los de manera favorable

D'altra banda, també és molt recomanable:

  • reduir el consum d'aliments precuinats i processaments, ja que contenen molt de fòsfor i sal
  • tornar a la base de comprar producte fresc i de proximitat i cuinar a casa

Us animem a gaudir de la cuina i aprendre a alimentar-nos de manera conscient i plena!

Flam de beguda de civada i poma

Una recepta versàtil perfecta per a postres, berenar o aperitius: Amb una preocupació especial per la salut renal, aquesta recepta nefrosaludable és apta per a tots i totes els/as pacients, encara que està especialment concebuda per a aquelles persones que necessiten controlar la seva ingesta de fòsfor i potassi.

Fundació Puigvert i Fundació Alícia promouen els hàbits saludables

Informació relacionada

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae leo in diam faucibus.