Mónica González Fernández

Cap d'Unitat

Biografia

La Dra. Mónica González és Cap de la Unitat de Disfunció Sexual Femenina de la Fundació Puigvert-Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Llicenciada en Medicina General i Cirurgia per Universitat de Barcelona (UB), és especialista en Ginecologia i Obstetrícia pel Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. A més, té el Màster en Teràpia Sexual i de Pareja per la Facultat de Psicologia de Barcelona (2004-2006) i la Diplomatura en Hipnosi Ericksoniana (gener de 2017-juny de 2018).

Les seves principals línies de treball es desenvolupen en l'àrea de Medicina Sexual i se centren en la Disfunció Sexual Femenina (DSF) i Teràpia de Parella.

Ha assistit a múltiples congressos sobre sexualitat humana, sexologia clínica i andrologia. A més, és investigadora principal d'estudis propis sobre Disfunció Sexual Femenina (DSF) i en diversos assajos clínics de la mateixa institució.

Activitat docent i científica

Ha presentat comunicacions en diversos congressos nacionals i internacionals en temes relacionats amb la Disfunció Sexual Femenina (DSF).
Professora del Màster de Sexologia Clínica i del Màster de Sexualitat Humana impartit a l’IESP en col·laboració amb la Facultat de Psicologia de Lleida.
Professora del Màster en Andrologia Clínica del Servei d’Andrologia de la Fundació Puigvert.
Investigadora principal d’estudis propis sobre Disfunció Sexual Femenina.
Investigadora en assajos clínics.

Distincions

Membre del grup de Sexologia de la Asociación Española para el Estudio de la Menopausia (AEEM) amb la qual s'han realitzat diversos cursos de formació per a ginecòlegs.
Des de 2003, és membre de l'equip del Institut Guilera de la Clínica Delfos.

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.