Ana Polo Ramos

Directora Servei

Biografia

La Dra. Ana Polo és Directora del Servei de Medicina Reproductiva de la Fundació Puigvert-Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialista en Obstetrícia i Ginecologia després de 4 anys de residència a l'Hospital matern infantil Vall d’Hebron de Barcelona.

Compta amb una àmplia formació i experiència en diferents camps de la seva especialitat. Ha realitzat diverses estades formatives en universitats i centres de prestigi internacional, com ara la Universitat de San Francisco (UCSF) i la Universitat de Califòrnia (UCLA) a Los Angeles, on va realitzar un Clinical Fellowship in Reproductive, Endocrinology and Infertility in the Department of  Obstetrics and Gynecology of UCLA amb el Professor Alan H. DeCherney (2000-2002), en el Centri for Reproductive Medicine and Fertility Jessop Wing, Royal Hallamshire Hospital  in Sheffield i en el UZ Brussels Centrum voor  Reproductive Geneeskunde a Bèlgica.

Experta en Reproducció Assistida, les seves principals àrees d'interès són: la salut reproductiva, el diagnòstic genètic preimplantacional, la fecundació in vitro, la inseminació artificial, la preservació de la fertilitat per causa mèdica (oncològica) o electiva, obesitat i fertilitat i l'endocrinologia reproductiva.

Activitat docent i científica

Estades a l'estranger: 2000-2002 Clinical Fellowship in Reproductive Endocrinology Infertility in the Department of Obstetrics and Gynecology of UCLA (Universitat de Califòrnia en Los Angeles) with Professor Alan H. DeCherney.
Professora associada de la Facultat de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona. Classes impartides mitjançant aprenentatge semi-presencial o Blended Learning (2017 - actualitat).
Professora de les diferents edicions del Màster en Andrologia Clínica de la Fundació Puigvert (2012 - actualitat).
Investigadora associada a una RETICs (16/0022) titulada Investigadora asociada a una RETICs (16/0022) titulada Red de Salud Materno Infantil y del Desarrollo (SAMID), gener 2018.
Actualment Beca FIS (Fons per a la Recerca Sanitària), concedida en el marc del Pla Nacional de R+D+i, titulada: "Impacto del ejercicio y la dieta mediterránea versus aspirina en la tasa de nacimientos vivos y programación cardiovascular en la Fecundación In Vitro: un estudio aleatorizado"(2020).
Autora de més de 150 comunicacions orals i pòsters en congressos nacionals i internacionals i més de 30 publicacions en llibres i revistes.
Més de 100 ponències en màsters, cursos, congressos i reunions científiques nacionals i internacionals.
Directora de diferents cursos per a especialistes en reproducció assistida.

Distincions

Membre de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia (SCOG).
Membre de la Sociedad Española de Fertilidad (SEF).
Membre de la ESHRE.
Membre de la American Society for Reproductive Medicine (ASRM).
1ª autorització de la Comissió Nacional de Reproducció Humana Assistida per a realitzar un DGP en una portadora del gen del càncer de mama hereditari després d'una avaluació exhaustiva del cas. Primer cas autoritzat amb aquesta indicació a Espanya, a la Dra. Polo i la Dra. Martínez, com a membres de l'equip de Reproducció Assistida de l'Hospital Sant Pau - Fundació Puigvert (2009).
Premi Extraordinari de llicenciatura en Medicina i Cirurgia (1993).

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.