Josep Maria Gaya Sopena

Metge Adjunt

Urologia Oncològica

Biografia

El Dr. Josep Maria Gaya és Metge Adjunt de la Unitat d'Urologia Oncològica.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), es va especialitzar en Urologia oncològica, cirurgia laparoscòpica i cirurgia oncològica en la Fundació Puigvert. Va complementar la seva formació en uro-oncologia i recerca bàsica en la Columbia University (Nova York); posteriorment es va formar en cirurgia robòtica en el prestigiós Institut Montsouris de París.

Activitat docent i científica

Autor i co-autor de diverses publicacions a revistes urològiques, internacionals i nacionals.
Revisor de revistes nacionals i internacionals: Actas Urológicas Españolas, European Urology i International Brazilian J. Urology.

Distincions

Membre de la European Association of Urology (EAU).
Membre de la Asociación Española de Urología (AEU).
Membre de la Societat Catalana d'Urologia.
Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.
2016. AUA Best Poster Award: FDG PET-CT vs CT scan in the staging of urothelial neoplasms. AUA Congress, Sant Diego, EUA.
2014. Premi al millor article científic publicat en qualsevol mitjà: Current, new and novell therapy for castration-resistant prostate cancer. II Congrés Català d’Urologia, Castelldefels, Barcelona.
2010. Premi a la millor comunicació en Urooncología, 7th Meeting of the EAU Section of Oncological Urology (ESOU), Viena, Àustria.
2009. Tercer premi al millor vídeo: Abordaje combinado laparoscópico y cirugía abierta conservadora en la masa renal compleja. LXXIV Congreso Nacional de Urología (AEU), València.
2009. Segon premi al millor treball publicat en Actes Urològiques Espanyoles: Cirugía reconstructiva compleja de la esclerosis cérvico-uretral tras prostatectomía radical, por fracaso de la solución endoscópica. LXXIV Congreso Nacional de Urología (AEU), València.
2009. Premi a la millor tècnica quirúrgica per vídeo: El DIT o dit endoscòpic. Primera experiència en prostatectomía radical laparoscòpica en humans. XV Simposi de la Societat Catalana d’Urologia, Terrassa, Barcelona.
2008. Premi a la millor comunicació: Cultivo de urotelio y músculo vesical. Congrés del Grupo Nacional de Urología Pediátrica (GUPE), Barcelona.
2010-2012. Fellowships en urooncología en el Departament d'Urologia de Carlos Cordón-Cardo en la Universitat de Columbia (Nova York).
2012-2013. Fellowship en cirurgia robòtica en Montsouris (Paris).

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.