Josep Maria Gaya Sopena

Metge Adjunt

Biografia

El Dr. Josep Maria Gaya és Metge Adjunt de la Unitat d'Urologia Oncològica.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), es va especialitzar en Urologia oncològica, cirurgia laparoscòpica i cirurgia oncològica en la Fundació Puigvert. Va complementar la seva formació en uro-oncologia i recerca bàsica en la Columbia University (Nova York); posteriorment es va formar en cirurgia robòtica en el prestigiós Institut Montsouris de París.

Activitat docent i científica

Autor i co-autor de diverses publicacions a revistes urològiques, internacionals i nacionals.
Revisor de revistes nacionals i internacionals: Actas Urológicas Españolas, European Urology i International Brazilian J. Urology.

Distincions

President de la Societat Catalana d'Urologia (SCU, 2022-2025)
Membre de la European Association of Urology (EAU).
Membre de la Asociación Española de Urología (AEU).
Membre de la Societat Catalana d'Urologia.
Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.
2016. AUA Best Poster Award: FDG PET-CT vs CT scan in the staging of urothelial neoplasms. AUA Congress, Sant Diego, EUA.
2014. Premi al millor article científic publicat en qualsevol mitjà: Current, new and novell therapy for castration-resistant prostate cancer. II Congrés Català d’Urologia, Castelldefels, Barcelona.
2010. Premi a la millor comunicació en Urooncología, 7th Meeting of the EAU Section of Oncological Urology (ESOU), Viena, Àustria.
2009. Tercer premi al millor vídeo: Abordaje combinado laparoscópico y cirugía abierta conservadora en la masa renal compleja. LXXIV Congreso Nacional de Urología (AEU), València.
2009. Segon premi al millor treball publicat en Actes Urològiques Espanyoles: Cirugía reconstructiva compleja de la esclerosis cérvico-uretral tras prostatectomía radical, por fracaso de la solución endoscópica. LXXIV Congreso Nacional de Urología (AEU), València.
2009. Premi a la millor tècnica quirúrgica per vídeo: El DIT o dit endoscòpic. Primera experiència en prostatectomía radical laparoscòpica en humans. XV Simposi de la Societat Catalana d’Urologia, Terrassa, Barcelona.
2008. Premi a la millor comunicació: Cultivo de urotelio y músculo vesical. Congrés del Grupo Nacional de Urología Pediátrica (GUPE), Barcelona.
2010-2012. Fellowships en urooncología en el Departament d'Urologia de Carlos Cordón-Cardo en la Universitat de Columbia (Nova York).

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.