Oriol Angerri

Cap d'Unitat

Litiasi

Biografia

El Dr. Oriol Angerri és Cap de la Unitat de Litiasi.

Graduat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en urologia per la Fundació Puigvert. Té més de 15 anys d'experiència com a uròleg i una àmplia formació en diferents camps de l'especialitat. Ha obtingut diverses beques pels seus assoliments acadèmics que li han permès realitzar estades formatives en el Karolinksa Institutet de Suècia i en el Departament d'Urologia de la Universitat de Miami als Estats Units.

Al llarg de la seva carrera, ha compaginat la seva activitat assistencial amb l'activitat científica, contribuint activament en diversos projectes de recerca. També ha participat com a ponent en múltiples congressos i reunions científiques d'urologia, tant nacionals com internacionals i té més de 250 treballs presentats, alguns d'ells premiats. És també autor de més de 70 publicacions científiques i coautor de capítols de llibres de text sobre l'especialitat.

Les seves àrees d’interès i especialització són l’endourologia i la cirurgia laparoscòpica: nefrolitotomia percutània, ureteroscòpia semirígida i flexible tractada amb làser Holmium, nefrectomia radical laparoscòpica i làser Thullium i RTUP bipolar per a HBP, entre d’altres patologies i procediments urològics. Ha realitzat més de 5.000 procediments quirúrgics, des dels més senzills, com la circumcisió o la vasectomia, fins als més complexos, com el trasplantament de donant viu.

Activitat docent i científica

Té més de 250 treballs presentats, alguns d’ells premiats. És també autor de més de 70 publicacions científiques i co-autor de capítols de llibres de text sobre l’especialitat.
Professor Associat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Revisor científic de revistes urològiques: Urology, Journal of Endourology.
Autor de múltiples articles científics publicats a revistes nacionals i internacionals.

Distincions

Beca de formació de la Asociación Española de Urologia (AEU). Estància d'un mes en el Servei d'Urologia de la Universitat de Miami. Miami, (EUA), 1-31 juliol 2004.

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.