Félix Millán Rodríguez

Cap Clínic

Biografia

El Dr. Félix Millán és Cap Clínic del Servei d'Urologia.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, es va especialitzar en Urologia i es va doctorar en Medicina i Cirurgia. També té el Màster en Disseny i Estadística en Ciències de la Salut.

És un gran especialista en Urologia i Medicina Integrativa, la qual engloba la medicina convencional i la medicina natural amb tractaments i tècniques complementàries amb evidència per a millorar la salut i qualitat de vida del pacient. El Dr. Millán també és expert en urolitiasi (litiasi renal), endourologia, litotrícia extracorpòria, ones de xoc i pedres en el ronyó.

Ha dirigit diverses tesis doctorals i és membre i consultor de la Sociedad Española de Nutrición y Medicina Ortomolecular y Medicina de Precisión, així com divulgador i docent de Medicina Integrativa.

Activitat docent i científica

És autor de centes de publicacions i comunicacions científiques.
És revisor de les revistes Actas Urológicas Españolas.
És director de diverses tesis i tesines de doctorat i director d'assajos clínics i de cursos d'urologia, estadística i medicina integrativa.
Ha participat en nombrosos congressos impartint ponències tant a nivell nacional com internacional.

Distincions

2018 - Premi Millor Tècnica Quirúrgica de la SCU: ECIRS com ureteroscopi d'un sol ús: Tractament sincrònic bilateral.
2017 - Premi Millor Cas Clínic. Litiasi ureteral en ectopia renal croada amb fusió. Barcelona, XX Simposi Societat Catalana Urologia.
2011 - Millor Pòster de la sessió: International Cooperation in Endourology: percutaneous and flexible ureteroscopic treatment of lower pole kidney Stones. Poster 232. 26th EAU Annual Congress. Viena, 18-21 de març de 2011. Millán F, et al.
2007 - Còlic renal: revisió de la literatura i evidència científica. Segon premi d'Actes Espanyoles d'Urologia, a revisió de conjunt, treballs experimentals, comunicacions especials i originals.
2007 - Anàlisi dels pacients amb càncer de pròstata pT3. Millor comunicació oral. XIII Simposi de la Societat Catalana d´Urologia. Tarragona, 23-25 de novembre de 2007.
Assesor de la Sociedad Española de Salud de Precisión (SESAP).

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible