Incontinència urinària

Som pioners en el tractament de la incontinència d'orina o incontinència urinària, un trastorn que afecta una gran part de la població, tant a dones com a homes, i que pot impactar significativament en el teu dia a dia. Descobreix com la nostra experiència i tecnologia avançada poden ajudar-te a superar aquest desafiament.


Pedir cita

Fundació Puigvert: Líders en atenció a persones amb incontinència urinària

Amb més de tres dècades d'experiència clínica, la nostra Unitat d'Urologia Funcional i Urodinamia liderada per Carlos Errando ha destacat en el tractament de la incontinència urinària amb resultats excepcionals, tant masculina com femenina.

  • Varietat de tractaments: Des de tractaments mèdics fins a cirurgies d'avantguarda, oferim una àmplia gamma d'opcions terapèutiques recolzades per la literatura científica per a abordar cada cas de manera individualitzada i així dissenyar un “vestit a mida” per a superar la incontinència d'orina
  • Atenció integral: Cada any, atenem més de 2,000 pacients amb fàrmacs i realitzem al voltant de 300 operacions quirúrgiques específicament per a tractar la incontinència urinària, brindant solucions efectives i personalitzades que tinguin en compte les circumstàncies vitals dels i les pacients.
  • Alt índex de satisfacció: La nostra cohort de pacients ha demostrat una alta satisfacció amb els nostres tractaments. En un estudi realitzat pel nostre equip d'infermeria, el 95% de les persones participants que van provar el nostre disseny de peça íntima va valorar positivament la seva capacitat d'absorció i transpirabilitat.

Innovació i compromís amb el teu benestar

A la Fundació Puigvert, ens mantenim a l'avantguarda de la recerca i la tecnologia. Pioners en l'implant de l'esfínter artificial, comptem amb tots els sistemes protètics del mercat, amb una experiència acumulada de més de 500 casos d'èxit en la implantació d'esfínters artificials. Participem en projectes innovadors com el desenvolupament de peces íntimes femenines dissenyades per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen incontinència urinària.

Llegir més

Enfocament en la qualitat de vida

Comprenem els reptes emocionals i físics que comporta la incontinència urinària. El nostre objectiu és, no sols proporcionar tractaments efectius, sinó també millorar la teva qualitat de vida i restaurar la teva confiança.

Recursos informatius

A la Fundació Puigvert, creiem a empoderar als nostres pacients amb informació rellevant i útil sobre la incontinència urinària. Oferim recursos educatius, guies d'autocura i consells pràctics per a gestionar millor la teva condició.

Suport emocional

Entenem que la incontinència urinària pot tenir un impacte emocional significatiu. El nostre equip és aquí per a brindar-te suport emocional i orientació al llarg del teu viatge cap a la recuperació. T'acompanyarem en cada pas del procés per a assegurar-nos que et sentis recolzat/da i comprès/a.

+30
Anys d'experiència en tractament d'incontinència urinària
300
Operacions quirúrgiques anuals per a tractar la incontinència
2000
Pacients atesos/es amb tractaments farmacològics a l'any

Preguntes freqüents

Tens preguntes sobre la incontinència urinària?

Sí, existeixen nombroses opcions de tractament per a la incontinència urinària, que van des de canvis en l'estil de vida i teràpies conservadores fins a procediments quirúrgics i tractaments farmacològics. El tractament recomanat dependrà del tipus i la gravetat de la incontinència, així com de les necessitats i preferències individuals del pacient o de la pacient.

Sí, és important buscar ajuda mèdica si experimentes símptomes d'incontinència urinària. Un/a professional de la salut especialitzat/a en Urologia Funcional i Urodinamia, pot avaluar els teus símptomes, realitzar un diagnòstic precís i recomanar el millor pla de tractament per a la teva situació particular.

La incontinència urinària és la pèrdua involuntària d'orina. Pot ser causada per diversos factors, com l'afebliment dels músculs del sòl pelvià, l'envelliment, l'embaràs i el part, condicions mèdiques com la hiperplàsia benigna de pròstata o la síndrome de bufeta hiperactiva, entre altres.

La cirurgia pot ser una opció de tractament adequada per certs tipus d'incontinència urinària, especialment quan altres tractaments conservadors no han estat efectius. L'especialista t'orientarà sobre quan és apropiat considerar la cirurgia i t'explicarà els riscos i beneficis associats amb aquesta mena de tractament.

La incontinència urinària pot tenir un impacte emocional significatiu, causant sentiments de vergonya, ansietat i depressió. És important parlar amb amics, familiars o un professional de la salut sobre els teus sentiments i preocupacions. La teràpia de suport i les estratègies d'afrontament poden ajudar-te a gestionar millor els aspectes emocionals de la incontinència urinària.

La incontinència urinària pot afectar diverses àrees de la teva vida diària, com la feina, les relacions socials, l'exercici i el descans. Pot causar estrès emocional i limitar les teves activitats habituals. No obstant això, existeixen estratègies i tractaments per a ajudar-te a manejar aquests desafiaments.

Alguns aliments i begudes, com els aliments picants, l'alcohol, la cafeïna i els edulcorants artificials, poden irritar la bufeta i empitjorar els símptomes de la incontinència urinària en algunes persones. Conscienciar-se de la pròpia dieta i mantenir un registre dels aliments que poden desencadenar els teus símptomes pot ajudar-te a identificar i evitar els desencadenants dietètics de la incontinència urinària.

Contáctanos por teléfono:

Programación de visitas privadas
8h-20h de lunes a jueves y 8h–18h viernes

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar-nos emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible.

    O truca'ns al: +34 93 416 97 07

    8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres