El Dr. Angerri, un dels 50 millors especialistes d'Espanya

12/12/23


El Dr. Oriol Angerri, Cap de la Unitat de Litiasi de la Fundació Puigvert, és un dels 50 millors especialistes d'Espanya segons el rànquing que elabora el portal mèdic Top Doctors. En concret, el Dr. Angerri és un dels 8 millors especialistes en medicina privada de 2023 de Barcelona.

En la seva desena edició, els premis Top Doctors reconeixen la tasca dels i les professionals més valorats/des de l'últim any pel mateix col·lectiu mèdic que inclou a totes les especialitats. 

Més de 20 anys d'experiència en urologia

El Dr. Oriol Angerri Feu és especialista en urologia des de fa més de 20 anys. S’ha format a l'Institut Karolinksa de Suècia i va fer una estada formativa al servei d’urologia de la Universitat de Miami, als Estats Units. 

D’acord amb els tres pilars de l’activitat de la Fundació Puigvert, l'assistència mèdica, la docència i la recerca, el Dr. Angerri reparteix el seu temps en aquests tres àmbits per a garantir la millora contínua i una medicina d'excel·lència. Així, al llarg de la seva carrera, ha compaginat l’activitat assistencial —ha realitzat més de 5.000 procediments quirúrgics— amb la vocació docent i l’activitat científica, contribuint activament en diversos projectes de recerca.

En concret, el Dr. Angerri ha publicat més de 250 treballs, centrats en les seves àrees d’especialització: l’endourología i la cirurgia laparoscòpica. També ha participat com a ponent en múltiples congressos i reunions científiques d'urologia, tant nacionals com internacionals. És també autor de més de 70 publicacions científiques i coautor de capítols de llibres de text sobre l'especialitat. Respecte a l’activitat docent, el Dr. Angerri s'ha centrat a formar nous i noves especialistes com a Professor Associat de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

 

Informació relacionada

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae leo in diam faucibus.