Sílvia Gràcia Garcia

Cap de Laboratori

Laboratorio de Litiasis Urinaria, Laboratori de Litiasi

Administració Mèdica i Gestió de Pacients

Biografia

La Dra. Sílvia Gràcia Garcia és Cap del Laboratori de Litiasi.

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), es va especialitzar en Bioquímica Clínica i Patologia Molecular via MIR a l'Hospital Universitari de Bellvitge. És Doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)i diplomada en “Disseny i Estadística per a la Recerca en Ciències de la Salut” per la mateixa universitat.

En l'àmbit de la litiasi urinària compta amb el Diplôme d'Université en «Lithiase Urinaire du diagnostiqui au traitement» per la Université Paris Sud. A més, ha realitzat cursos i estades formatives en el Hôpital Necker i el Hôpital Tenon de Paris dirigits pel Dr. Michel Daudon:  Typage morphologique des calculs urinaires (2007), Analyse Infrarouge (2007), Identification et interpretation des cristalluries (2012).

La seva activitat científica i docent s'ha desenvolupat en les àrees de Nefrologia i Litiasi Urinària. En l'àmbit de la Nefrologia ha centrat la seva activitat en l'estudi de la funció renal i ha participat en l'elaboració de diferents documents de Consens Nacionals. En l'àmbit de la Urologia té àmplia experiència en l'anàlisi del càlcul, l'estudi de la cristal·lúria i l'estudi metabòlic del pacient amb litiasi.

Activitat docent i científica

Ha participat com a ponent en múltiples congressos del laboratori Clínic, de nefrologia i urologia, nacionals i internacionals.
Ha publicat més de 30 publicacions en revistes nacionals i internacionals, així com diversos capítols de llibres.
Professora de diversos cursos de postgrau i màsters sobre metodologia de la recerca de la Universitat de Barcelona.
Ha realitzat cursos i estades formatives en l’Hôpital Necker i l’Hôpital Tenon de Paris dirigits pel Dr. Michel Daudon: Typage morphologique donis calculs urinaires (2007), Analyse Infrarouge. (2007), Identification et interpretation donis cristalluries (2012)

Distincions

Membre de la Sociedad Española de Medicina de Laboratorio (SEQC-ML).
Fundadora de la Comisión de Laboratorio Basado en la Evidencia Científica de la SEQC-ML.
Cofundadora de la Comissió de Funció Renal i Urianálisis de la SEQC-ML.
Ponent convidada pel Visiting Lecturer Program (VLP) of the Education and Management Division (EMD) of the IFCC (Intenational Federation of Clinical Chemistry).
En l'àmbit de la litiasi urinària, va obtenir el Diplôme d’Université en «Lithiase Urinaire du diagnostiqui au traitement » (Université Paris Sud 2008-09).

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible