María Priegue González

Directora de Servei

Biografia

La Dra. María Priegue és Directora del Servei de Farmàcia Hospitalària.

Llicenciada en Farmàcia en 2008 per la Universitat de Santiago de Compostel·la, es va especialitzar en Farmàcia Hospitalària via FIR, realitzant la residència en la Fundació Asil de Granollers entre 2010-2014.

Una vegada finalitzada l'etapa de resident, va començar l'etapa com a facultativa especialista d'àrea en Farmàcia Hospitalària en la Fundació Sanitària de Mollet, on va desenvolupar la seva activitat principal com a responsable de l'àrea d'atenció a pacients externs, càrrec que va exercir fins a novembre de 2023.

Compagina l'activitat assistencial amb la formació continuada, havent finalitzat els següents programes: Màster en Medicaments, Salut i Sistema Sanitari per la Universitat de Barcelona, Board of Pharmacy Specialties (BPS) Pharmacotherapy certified de la American Pharmacists Association (APhA) i Màster en línia en e-health: tecnologies de la informació i gestió sanitària de la Universitat de Ramón Llull. 

És membre de la comissió de Farmàcia i de la comissió d'Infeccioses de la Fundació Puigvert. A més, ha col·laborat amb la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona com a tutora d'alumnes de pràctiques tutelades i de treballs acadèmicament dirigits. És també autora de dos manuals: “Biofarmacia i Farmacocinètica” i “Farmacoteràpia Oncològica”.

Activitat docent i científica

Ha col·laborat amb la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona com a tutora de pràctiques tutelades i de treballs acadèmicament dirigits.
Ha publicat diferents treballs en congressos nacionals i internacionals, sent la publicació més destacada la realitzada en 2017 en la revista "Infection, Disease & Health" sobre atenció farmacèutica "Pharmacist intervention in patients receiving treatment for Chagas disease: An emerging challengefor senar-endemic countries".
Autora dels manuals "Biofarmacia i Farmacocinètica” i “Farmacoteràpia Oncològica".

Distincions

Membre de la Comissió de Farmàcia i de la Comissió d'Infeccioses de la Fundació Puigvert.

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible