Col·labora

Fes un donatiu. La teva generositat i col·laboració ens ajuda a avançar en la lluita contra les malalties urològiques, renals i reproductives i a millorar l'atenció de nuestrxs pacients. Gràcies per col·laborar!

Ajuda'ns a ser millors cada dia

A la Fundació Puigvert tenim la missió d'oferir la millor assistència integral, efectiva i humana en urologia, nefrologia i andrologia, mentre promocionem el desenvolupament i el coneixement científic d'aquestes especialitats mitjançant activitats de docència, formació, recerca, divulgació i educació per a la salut.

Som una institució sense afany de lucre, de manera que reinvertim tots els excedents en els nostres pacients per a seguir millorant l'assistència mèdica, la dotació tecnològica, la recerca i la formació contínua dels i les professionals que treballen a l'hospital. Les ajudes i donacions de la societat civil són essencials per a l'avenç de la Medicina i la formació de futurs especialistes.

Testimonial 1

Posem en marxa la nova Unitat Avançada de Diàlisi amb la visita institucional del Conseller del Sistema de Salut de Catalunya, Hble. Josep Maria Argimon i Pallàs: 1.500m2