Docència

La Fundació Puigvert té com objecte l'expansió i el perfeccionament de les ciències mèdiques que s'ocupen de l'estudi i el tractament de les patologies i disfuncions del sistema urinari i de l'aparell genital masculí. Per això, se centra en el desenvolupament de les especialitats d'urologia, nefrologia i andrologia.

La Fundació està adscrita a la Facultat de Medicina de la UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA (UAB), com a integrant de la Unitat docent HSCSP-FP (Ensenyaments de Pregrau) i també com a Escola d'Especialització (Ensenyaments de Postgrau - Estudis de Tercer Cicle), per Ordre ministerial de 26 de juliol de 1967 (BOE 30 d'agost). També té l'acreditació pertinent per formar especialistes a través del Pla Nacional MEF (MIR, abans).

El Comitè de Docència de la Fundació Puigvert té la funció d'organitzar la formació dels metges especialistes en formació (MEF) i de supervisar el compliment dels objectius del programa de les diferents especialitats i les seves avaluacions.

El Comitè de Docència està format per:

President: José Salvador
Vocals: Lluís Farré
             Alberto Breda
             Lluís Gausa
             Núria Serra
             M. Jesús Lloret
             Joaquim Sarquella
             Núria Camps
             Joan Carles Ortiz

Representants dels residents:
Augusto Wong
Cesar Ruiz
Mireia Murillo

 

A la Fundació Puigvert hi ha tres programes formatius diferents:

1. Programa universitari (formació de grau)
2. Programa d'especialització (formació de postgrau o especialitzada)
3. Programa de formació continuada

Contacte

Agència de Gestió del Coneixement
93 416 97 31
(De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h)

agescon@fundacio-puigvert.es

Contacte amb tutors i residents
Biblioteca: 93 416 97 00
(De dilluns a divendres de 8:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h)

biblioteca@fundacio-puigvert.es

Notícies

Inscripció oberta per a les Jornades de Portes Obertes per a les escoles

A la Fundació portem a terme des de fa més de 20 anys un programa de portes obertes per proporcionar als més joves coneixements relacionats amb les especialitats desenvolupades en el nostre centre sanitari. Actualment oferim 4 tipus de Jornades: - La donació d'òrgans - Salut reproductiva

Esdeveniments

La Fundació ha acollit avui a pacients i familiars de pacients que volien saber "tot el que cal saber" sobre el càncer de pròstata. Al llarg de la Jornada s'han donat a conèixer les generalitats del càncer de pròstata a la població i s'ha intentat respondre els dubtes de tots els assistents.