Xavier Garcia-Moll Marimon

Servei: 
Altres
Càrrec: 
Consultor


Llicenciat en Medicina i Cirurgia General per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1989.

Cap Clínic de Cardiologia (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau) i responsable de Cardiologia de la Fundació Puigvert. És tutor de residents de Cardiologia. Ha estat membre de la Comissió Deontològica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i és membre de la Comissió de Farmàcia del mateix centre.
 
Les seves àrees d'interès se centren en la Cardiologia clínica, principalment en la cardiopatia isquèmia i la insuficiència cardíaca. És responsable de l'Àrea d'Angina Refractària a l'Hospital de Sant Pau. Fa recerca bàsica i clínica. És investigador principal de diversos protocols clínics internacionals.

És membre de la Societat Catalana de Cardiologia, de la Societat Espanyola de Cardiologia, i Fellow de la European Society of Cardiology (FESC). És membre del Comitè Editorial de la Revista Espanyola de Cardiologia (revista amb més impacte publicada en castellà), i membre de la International Editorial Board de European Heart Journal (tercera revista mundial de cardiologia, i primera europea).

Ha publicat més de 30 treballs a revistes indexades, internacionals i nacionals, i també ha redactat  nombrosos capítols de llibres. Ha impartit més de 70 conferències tant  nacionalment com internacionalment. Col·labora habitualment amb la Societat Europea de Cardiologia.

 

Notícies

Esdeveniments