Susana Peón Muñoz

Servei: 
Medicina reproductiva
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Ha fet el total de crèdits necessaris dels cursos de Doctorat en Ginecologia i Obstetrícia de l'Escola de Doctorat i Formació Continuada. Universitat Autònoma de Barcelona.

Projecte de tesi doctoral: Avaluació de la reserva ovàrica en pacients afectes de Lupus eritematós sistémic. Col·laboració en les classes impartides a la Facultat de Medicina de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Actualment metgessa adjunta de l'Equip de Reproducció de la Fundació Puigvert - Hospital de Sant Pau.

Àrea d'interès dins de l'equip mèdic del programa de reproducció assistida: preservació de fertilitat en la pacient oncològica.

Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques, de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia, de la Societat Catalana de Obstetrícia i Ginecologia, de la Societat Espanyola de Fertilitat, de l'European Society of Human Reproduction and Embryology i de l'American Society for Medicine Reproductive.

Participació en diversos cursos i congressos, i també en reunions científiques nacionals i internacionals.

Presentació de més de 20 comunicacions en congressos nacionals i internacionals, i també més de 10 publicacions en llibres i revistes.

Notícies

Esdeveniments