Sergi Sabaté Tenas

Servei: 
Anestesiologia i Reanimació
Càrrec: 
Subdirector de Servei


És llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Posteriorment va cursar el Màster de Disseny i Estadística en Ciències de la Salut a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va obtenir el grau de Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona.

Participa en diverses línies d'investigació de caire multicèntric relacionades amb: 1) la introducció de pràctiques segures en l'àmbit de l'anestèsia en pacients (quirúrgics) dels hospitals de Catalunya (projectes ANESCARDIOCAT, QUAVIS i PONVICAT), 2) Malaltia respiratòria crònica i tabaquisme en els pacients quirúrgics a Catalunya: perfil epidemiològic, factors predictius de l'evolució postoperatòria i qualitat de vida als tres mesos (estudi Ariscat) i 3) Cronificació del dolor després de la cirurgia d'hèrnia inguinal, de mama i cardiotoràcica: anàlisi dels factors predictius i associació amb polimorfismes genètics (projecte GENDOLCAT).

És membre actiu de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i les Balears, de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD) i de la Secció de Via Aèria (SEU) de la SCARTD (Grup de Qualitat). Actualment és vicepresident de la Secció d'Avaluació Preoperatòria (SAP) de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD).

Ha fet més de 40 publicacions per a revistes nacionals i internacionals i vuit capítols de llibre.

Notícies

Esdeveniments

Del 23 al 25 d'octubre celebrarem el 17è Curs d'Andrologia, enguany titulat "Salut reproductiva, salut sexual, salut de l'home". Al llarg de 3 dies els experts compartiran coneixements i experiències a través de diversos mòduls tant teòrics com pràctics.