Sergi Bellmunt Montoya

Servei: 
Altres
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciat en Medicina i Cirurgia General per la Universitat de Barcelona, especialista en Angiologia i Cirurgia Vascular i Board Europeu de Cirurgia Vascular.
Metge adjunt d'Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular.

Les seves àrees d'interès se centren en el diagnòstic vascular no invasiu, la cirurgia oberta i endovascular, i també en la investigació biomèdica, camp en el qual l’acrediten dos màsters en Metodologia i Estadística.

És membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i vicepresident de la Societat Catalana d'Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular. També és vocal de la Junta Directiva del Capítol de Diagnòstic no Invasiu de la Societat Espanyola d'Angiologia i Cirurgia Vasculari i redactor adjunt de la revista Angiologia, de la Societat Espanyola d'Angiologia i Cirurgia Vascular. És també membre del grup de malalties vasculars i de ferides de la Col·laboració Cochrane.

És investigador i coinvestigador en diversos protocols clínics. Ha participat diverses vegades en congressos nacionals i internacionals i ha escrit llibres, capítols de llibres i articles en revistes nacionals i internacionals.

Notícies

Barcelona esdevé la capital mundial de la cirurgia robòtica

  • 6 hospitals catalans participen en la trobada realitzant cirurgies robòtiques en directe: Hospital Clínic de Barcelona, Hospital Vall d'Hebron, Hospital de Bellvitge, Hospital Germans Trias i Pujol, Hospital Parc de Salut Mar i la Fundació Puigvert
  • Es duran a terme 38 cirurgies robòt

Esdeveniments