Pere Parés Baulenas

Servei: 
Medicina reproductiva
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Màster en Patologia mamària per la Universitat de Barcelona. Màster en Biopatologia de la dona i ginecologia preventiva per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplome Universitaire Europeen d'Endoscopie operatoire en gynecologie per la Universitat d’Auvergne-Clermont-Ferrand I, França. Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment, metge adjunt del programa de Reproducció Assistida de la Fundació Puigvert i del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Soci numerari de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia, de la Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia i de la Sociedad Española de Fertilidad.

Autor de 29 publicacions personals i també, com a coautor, en revistes nacionals i en capítols llibres.

Ha presentat 30 pòsters i múltiples comunicacions i ponències en cursos, simposis i congressos nacionals i internacionals.

Premi SEF al millor article clínic de l'any 2004 publicat a la Revista Iberoamericana de Fertilidad: "Prevención de las adherencias post-quirúrgicas. Estudio experimental comparativo tras cirugía del ovario de la coneja"

Notícies

Esdeveniments