Pere Arañó Bertrán

Servei: 
Urologia
Càrrec: 
Consultor
 

Cap de la Unitat d'Urologia Funcional i del Gabinet d'Urodinàmia

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, i especialista en Urologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Cap de la Unitat d'Urologia Funcional i Femenina i Gabinet d’Urodinàmia de la Fundació Puigvert (des de 1984 fins el 2018).

És membre de l' Asociación Española de Urología, de la Sociedad Española de Ginecologia y Obstetricia, de l'European Association of Urology i de la Internacional Continent Society. Membre de la Junta de Govern del Grup Espanyol del Sòl Pèlvic (GESP) des de 1998.

A més, és delegat de les activitats científiques de la Societat Iberoamericana de Neurologia i Uroginecologia, i delegat espanyol per la Internacional Pelvis Floor Society.

Ha publicat el llibre de text Urodinàmia. Casos clínics (Editorial Pols. Barcelona, 1999), i és el coordinador general i l’autor de l'obra Formació continuada en incontinència urinària (Editorial Pols. Barcelona, 2001).

Ha fet múltiples publicacions com a coautor en llibres de text i com a autor en revistes urològiques. I ha participat en diversos congressos nacionals i internacionals d'urologia, ginecologia i sòl pèlvic.

Notícies

Esdeveniments