Osvaldo Rajmil Marquenson

Servei: 
Andrologia
Càrrec: 
Consultor
 
Llicenciat en Medicina per la Universitat Nacional de Tucumán (Argentina) on va ser ajudant docent de la Càtedra de Química Biològica i metge intern a la 3a Càtedra de Cirurgia General i Digestiva. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en endocrinologia després de ser resident de l'Hospital de Sant Pau, Barcelona i Andròleg per la Fundació Puigvert. Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor ajudant i professor associat de la Unitat Docent de Sant Pau, Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Les seves principals línies de treball se centren en la disfunció sexual masculina, hipogonadisme i infertilitat masculina.
 
Membre fundador de l'American Society for Male Reproduction and Urology (SMRU), de la Sociedad Española de Endocrinología, de la Sociedad Española de Andrología, de l'American Fertility Society, Acadèmic de l'European Academy of Andrology (EAA) i membre del seu Consell executiu.
 
Ha publicat diversos articles en revistes de diferents àmbits com el European Journal of Human Genetics, Urologia Internationalis, Fertility and Sterility, Human Reproduction o Actas Urológicas españolas.
 
Ha presentat ponències i participat en cursos i Congressos Nacionals i Internacionals i ha col·laborat en diversos capítols de llibres d'Urologia Andrologia i Endocrinologia
 
Director del màster propi d'Andrologia Clínica de la Fundació Puigvert.

 

Notícies

Esdeveniments