Oriol Angerri Feu

Servei: 
Urologia
Càrrec: 
Caps Clínics/Unitats/Gabinets/Equips/Seccions


Cap de la Unitat d'Urolitiasi


Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Urologia a la Fundació Puigvert. Tesi doctoral inscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en fase de desenvolupament. Tutor de residents i membre del Comitè de Docència de la Fundació Puigvert. Adjunt de la Unitat de Litiasi i membre de l'equip quirúrgic de trasplantament renal.


Les seves línies d'investigació principals se centren en el desenvolupament de la cirurgia mínimament invasiva de la litiasi, a través de l’endourologia: ureteroscòpia rígida, flexible, nefrolitotomia percutània i laparoscòpia de la litiasi.

És membre de l'Asociación española de urologia (AEU), de l'European Asociation of Urology (EAU) i de la Endourological Society.

Ha publicat diversos articles en revistes internacionals i nacionals, i és coautor de capítols de llibres especialitzats.

Ha rebut el primer premi al millor pòster de la Societat Catalana d'Urologia, l'any 2002, pel treball: "Immunoteràpia endovesical amb BCG en pacients trasplantats renals". I el primer premi al millor article publicat en una revista estrangera, atorgat per la Societat Catalana d'Urologia, l’any 2008, pel treball: "Primary obstructive megaureter: initial experience with endoscopic dilatatione".

Notícies

Barcelona esdevé la capital mundial de la cirurgia robòtica

  • 6 hospitals catalans participen en la trobada realitzant cirurgies robòtiques en directe: Hospital Clínic de Barcelona, Hospital Vall d'Hebron, Hospital de Bellvitge, Hospital Germans Trias i Pujol, Hospital Parc de Salut Mar i la Fundació Puigvert
  • Es duran a terme 38 cirurgies robòt

Esdeveniments