Mónica Furlano

Servei: 
Nefrologia
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciada en Medicina per la Universidad Nacional de Rosario de Argentina en 2006.

Va finalitzar l'especialitat de Nefrología via MIR a la Fundació Puigvert el 2014, realitzant com a part de la seva rotació externa, una estada de 3 mesos en el Servei de Nefrología Pediàtrica de l'Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona.

Va rebre una beca de recerca per la Societat Espanyola de Nefrología i una altra ajuda per la Societat Catalana de Nefrología per formar-se en malalties genètiques renals en el Institut donis maladies génétiques (IMAGINI) de l'Hospital Necker de París durant 2015. Aquest treball ha estat premiat per l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya-Balears en 2016.

En l'actualitat és mèdic adjunt del Servei de Nefrología de la Fundació Puigvert i realitza la seva tesi doctoral en el “Estudi clínic i molecular de nefropatías genètiques quísticas i glomerulares”.

Ha rebut diferents premis com el 2° Premi de la XIII Edició de casos clínics sobre Hipertensió Arterial i risc cardiovascular (2012) i el millor treball sobre Síndrome de Alport presentat en el Workshop Internacional de Síndrome de Alport (2017).

És autora i co-autora de publicacions en capítols de llibres, revistes nacionals i internacionals.

Pertany al grup de treball de malalties renals hereditàries europeu (ERA-EDTA WGIKD), al de la Societat Espanyola de Nefrología (GTERH) i al de la Societat Catalana de Nefrología (RenHerCat).

Notícies

Esdeveniments