Maria Jesús Saiz Eslava

Servei: 
Medicina reproductiva
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Realització del total de crèdits necessaris dels cursos de Doctorat en Ginecologia i Obstetrícia de l'Escola de Doctorat i Formació Continuada. Universitat Autònoma de Barcelona.

Projecte de tesi doctoral: Defectes congènits en la nostra població i la seva relació amb la utilització de fecundació In vitro i microinjecció espermàtica.

Actualment és metgessa adjunta de l'Equip de Reproducció de la Fundació Puigvert – Hospital de Sant Pau, i col·laboradora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Professora del curs de doctorat sobre Diagnòstic i tractament de l'esterilitat femenina, de la Càtedra d'Obstetrícia i Ginecologia, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora de l'assignatura optativa de 4t curs, Endoscòpia diagnòstica i terapèutica, de la Facultat de Medicina, Unitat Docent de l’Hospital de Sant Pau, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Àrea d'interès al programa de reproducció assistida: Endometriosi en la dona amb desig gestacional.

Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques, de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia, de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia, de la Societat Espanyola de Fertilitat, de la European Society of Human Reproduction and Embryology i de l’American Society for Medicine Reproductive (ASRM).

Ha participat en diversos cursos i congressos, i també en reunions científiques nacionals i internacionals.

Presentació de múltiples comunicacions orals i pòsters; diverses publicacions en llibres i revistes, nacionals i internacionals.

Premi de la Societat Espanyola de Fertilitat al millor article clínic de l'any 2004 publicat a la revista Iberoamericana de fertilitat: "Prevenció de les adherències *postquirúrgiques. Estudi experimental comparatiu després de cirurgia de l'ovari de la conilla"
Diplomi Universitaire Europeen d'Endoscopie operatoire en Gynecologie, per la Université d’Auvergne-Clarmont I, França, curs 1997-1998.

Notícies

Esdeveniments