Lluís Bassas Arnau

Servei: 
Laboratoris
Càrrec: 
Caps Clínics/Unitats/Gabinets/Equips/Seccions

 

Cap de la Secció de Seminologia i Embriologia

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Doctorat per la mateixa universitat, amb premi extraordinari de Tesi Doctoral. MIR en Endocrinologia i Nutrició, completa la seva especialització en Andrologia.

És metge adjunt del Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert, combina l'activitat clínica al Servei d'Andrologia amb la direcció del Laboratori de Seminologia i Embriologia i a més és membre del Comitè Ètic d'Investigació Clínica de la Institució.

Actualment desenvolupa projectes relacionats amb el laboratori de gametologia i les alteracions testiculars en la infertilitat masculina.

És membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals (SEEN, SET, ASESA, ASEBIR, SEF, ISA, ESHRE) i acadèmic de l'European Academy of Andrology. Ha estat membre de la Comissió Nacional de Reproducció Humana Assistida (1998-2003), ha format part de diversos comitès científics en congressos de la SEEN i ASESA. És membre de l'Advisory Committe de l'ESHRE (1998-2000), i vicesecretari d'ASESA (2009-). Vocal del comitè organitzador del 9th International Congress of Andrology (2009).

Orador convidat en 56 congressos i simposis nacionals i internacionals, ha publicat 46 articles originals en revistes científiques i 40 revisions, monografies i capítols de llibres.

Ha rebut 18 beques de diversos organismes (Comitè Conjunt Hispà Nord-Americà per a la Cooperació Científica i Tècnica, National Institutes of Health, Institut de Salut Carlos III, Fundació la Marató de TV3, Ministeri d'Educació i Ciència, Fundació Salut 2000) com a investigador principal o col•laborador en diversos projectes relacionats amb l'endocrinologia i la reproducció masculina. Així mateix, ha redactat 11 assaigs clínics en l'àrea de l'Andrologia i l'Hipogonadisme.

Notícies

Esdeveniments