Josvany Sánchez Curbelo

Servei: 
Andrologia
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciat en Medicina General i Cirurgia per l'Institut Superior de Ciències Mèdiques de la Universitat de l'Havana, Cuba (1994). Especialista en Endocrinologia i Nutrició. Especialista en Andrologia per la Fundació Puigvert. Actualment és metge adjunt al Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert.

Les seves principals línies de treball es desenvolupen a l'àrea de: l'hipogonadisme d'inici tardà, disfunció erèctil, nutrició i risc cardiovascular, andrologia i medicina d'atenció primària i cirurgia menor ambulatòria en andrologia.

Membre de la Societat Espanyola d'Andrologia (ASESA), de la Societat Espanyola de Nutrició Parenteral i Enteral (SEMPE), de l'European Society for Clinical Nutrition and Metabolism (ESPEM), i de l'Associació Llatinoamericana d'Investigadors en Reproducció Humana (ALIRH).

Autor i coautor de diverses publicacions en revistes urològiques internacionals i nacionals: tres d'internacionals i quatre de nacionals.

Ha presentat comunicacions en diversos congressos internacionals sobre temes relacionats amb l'hipogonadisme, el varicocel i la infertilitat, la disfunció erèctil, les infeccions de transmissió sexual i la malaltia de Peyronie.

Notícies

Esdeveniments