José Román Escudero Rodríguez

Servei: 
Altres
Càrrec: 
Consultor


Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Docent Hospital del Mar (UAB), el 10 de desembre de 1982. Col·legiat núm. 17871. Va fer el MIR en Angiología i Cirugía Vascular (1985-1989) a l'Hospital de Sant Pau.

És director del Servei d'Angiología, Cirugía Vascular i Endovascular de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau des de l'1 d'abril del 2006.

Li van atorgar el reconeixement amb el Certificado Unión Europea de habilitación per desenvolupar funcions de Medicina General als estats membres de la Unió Europea (Madrid 5 des. -1994) i és Expresident del Capítulo Español de Flebología de la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular (SEACV).

Director i organitzador de diversos cursos i congressos dedicats a l'especialitat d'Angiologia i Cirugia Vascular.

Les seves àrees d'interès se centren en la dedicació a les tècniques endovasculars, la patologia venolimfàtica i el peu diabètic. Ha estat en diversos hospitals per millorar-ne la qualitat assistencial.

És membre numerari de la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular, i també de la Societat Catalana d'Angiologia i Cirurgia Vascular, de la Societat Catalana de Cirurgia Cardíaca, de l'European Society for Vascular Surgery. Charter Member of the International Society of Endovascular Specialists, membre numerari del Capítulo Flebológico de la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular, Mediterranean League of Angiology and Vascular Surgery, de la Unión Internacional de Flebología. Exmembre de l'Associació Catalana d'Educació Mèdica (Acadèmia de Ciències Mèdiques). Miembro fundador del Capítulo Español de Cirugía Endovascular de la SEACV.

És investigador principal i coinvestigador en diversos assajos clínics. Ha estat autor i co-autor de 244 presentacions orals (comunicacions, conferències, pòsters, ponències, taules rodones). També ha escrit llibres, redactat capítols de llibres i articles en revistes nacionals i internacionals.

Notícies

Esdeveniments