Jordi Bover Sanjuán

Servei: 
Nefrologia
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciat en Medicina General i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Va fer la residència com a MIR a l'Hospital Prínceps d'Espanya a l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. És especialista en Nefrologia. Fa la seva subespecialització sobre la patofisiologIa de l'hiperparatiroidisme secundari al Wadsworth VAMC de Los Angeles (UCLA), EUA. Hi va estar durant tres anys. També va ser becat per la National Kidney Foundation of Southern California.

Actualment, adjunt al Servei de Nefrologia i director de la càtedra d'Investigació en Nefrologia UAB/FP, és membre també del Comitè Ètic d'Investigació Clínica de la Fundació Puigvert.

Les seves principals línies de treball es desenvolupen a l'àrea de diagnòstic precoç de la malaltia renal crònica, malaltia renal crònica i trastorns del metabolisme mineral com a factors de risc cardiovascular i la patofisiologia de les alteracions del metabolisme mineral en la malaltia renal crònica.

Autor i coautor de múltiples publicacions en revistes nefrològiques internacionals i nacionals, ha contribuït també com a coautor a llibres de referència internacional com The Kidney de Brenner sobre osteodistrofia renal en dues de les seves edicions.

Ha presentat comunicacions i ha fet conferències en múltiples congressos i simposis, tant nacionals com internacionals a Europa, Amèrica i Àsia sobre temes relacionats amb les línies de treball anteriorment esmentades.

Notícies

Esdeveniments

Al 2019 segueixen les sessions per a pacients i els seus familiars centrades en la Malaltia Renal, dins de la "VII edició de les Trobades per a pacients nefrològics". Les properes sessions estan programades pel 15 de gener, el 12 de març, el 7 de maig i el 4 de juny, de 16h a 18,15h.