Joaquim Sarquella Geli

Servei: 
Andrologia
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, Diploma d'especialista en Andrologia per l'Escola de Postgraduats IUNA Fundació Puigvert - Universitat Autònoma de Barcelona i Clinical Andrologist per l'European Academy of Andrology. És metge adjunt del Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert, on es dedica especialment a les àrees de disfunció sexual masculina, patologia morfològica del penis i malaltia de la Peyronie, infertilitat masculina i microcirurgia genital. Coordinador i tutor acreditat del programa de Docència del Servei d'Andrologia. Membre de la Comissió de Docència de la Fundació Puigvert.

Membre de l'Associació Espanyola d'Andrologia (ASESA) i de l'International Society of Andrology (ISA), de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF) i de l'European Academy of Andrology (EAA). Membre de l'International Society for Sexual Medicine (ISSM). Va ser vocal del Comitè Científic del XI Congrés Nacional d'Andrologia, 2003. Vocal de la Junta Directiva del Cercle d'Alumnes i Col·laboradors (CALCO) de la Fundació Puigvert i col·laborador científic en microcirurgia del Centre de Cirurgia de Mínima Invasió Jesús Usón (CCMIJU) de Càceres.

Ha publicat més de 35 articles en revistes nacionals i internacionals d'andrologia i urologia. També ha col·laborat en capítols de cinc llibres que comprenen els àmbits de la urologia, l'Andrologia i la sexualitat humana i ha presentat multitud de comunicacions, pòsters, vídeos i ponències en congressos nacionals i internacionals.

Premi a la millor comunicació del V Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Andrologia. Tenerife. 1991. (Prova d'estimulació amb GRF. Nou mètode diagnòstic de lesió testicular?) i Premi al millor vídeo del VI Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Andrologia. Vigo.1993. (Tubulovasostomia microquirúrgica).

Notícies

Esdeveniments