Javier Ponce de León Roca

Servei: 
Urologia
Càrrec: 
Caps Clínics/Unitats/Gabinets/Equips/Seccions


Cap de la Unitat d'Urologia General i Reconstructiva

Doctor en Medicina i Cirurgia i metge especialista en Urologia. Adjunt del Servei d'Urologia de la Fundació Puigvert. També és membre del Comitè d'Ètica de la Fundació Puigvert.

Les seves línies de treball actual són la tecnologia aplicada a la cirurgia de HBP i l'efecte de la uretroplàstia en la sexualitat de l'home.

És membre de la Société Internationale d'Urologie, de l'European Association of Urology, de l'Associació Espanyola d'Urologia i de la Societat Catalana d'Urologia.

És tutor de residents, té l'acreditació externa de la Generalitat de Catalunya com a tutor oficial de residents d'Urologia des del juny de 2007.

Ha publicat múltiples articles en revistes nacionals i internacionals i diversos capítols de llibres.

Ha rebut diferents premis: Professors S. Gil Vernet i J.M. Gil Vernet Vila, de la Reial Acadèmia de Medicina de Barcelona (1986); el premi Abbot Urologia, del Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Urologia (Sitges, 1994); el premi E. Pérez Castro, dels Arxius Espanyols d'Urologia, per l'article: "Nefrectomia laparoscòpica de donant viu per a trasplantament renal. Els dos primers anys d'experiència" (2005), i el premi d'investigació Ernest Lluch, de l'Agència d'Avaluació de Tecnologies i Recerca Mèdiques (AATRM), l'any 2008.

Notícies

Esdeveniments