Jaume Borràs

Servei: 
Urologia
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat docent de la Vall d’Hebrón. 1992. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Màster en Arteriosclerosi i Cardiopatia Isquèmica, per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. 1997. Certificat en Medicina d’Urgències i Emergències (CME) de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias. SEMES. 1998.

Tota la seva carrera professional ha estat lligada a la Medicina d’Urgències i els darrers deu anys en especial a la Urologia d’Urgències.

Des del curs acadèmic 2010-2011 Associat Clínic de la Unitat Docent de l’ICS Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha presentat més de 20 comunicacions, tant ponències, com comunicacions orals i pòsters en diversos congressos autonòmics, nacionals i internacionals, a més d’ésser coautor de 8 capítols de llibre en l’àmbit de les urgències urològiques.

Ha realitzat més de 50 cursos acreditats en els àmbits de la Medicina d’Urgències i Emergències, la Reanimació Cardio-pulomnar i el Suport Vital, la Medicina Familiar i Comunitària, la Cardiopatia Isquèmica, l’Ètica Clínica, Estadística, Informàtica Mèdica i l’Ecografia en l’àmbit de les urgències.

Actualment és membre numerari de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Membre numerari de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias. Membre de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

Notícies

Esdeveniments