Humberto Villavicencio Mavric

Servei: 
Urologia
Càrrec: 
Directors de Servei

 

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Saragossa. Especialista en Urologia i doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Director del Servei d'Urologia de la Fundació Puigvert.

Els seus interessos principals són la urologia oncològica, la cirurgia oberta i la robòtica. Ha dut a terme cirurgies en directe, tant obertes com robòtiques, en fòrums nacionals i internacionals.

És President de l'Associació Espanyola d'Urologia (AEU) des del 14 de juny de 2009, Vicesecretari de la Confederació Americana d'Urologia (CAU) i membre acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

És membre de l'European Association of Urology, de l’American Urological Association, de la Société Internationale d'Urologie i de la Societat Catalana d'Urologia, i membre d'honor de diverses societats.

És autor de diversos llibres i capítols sobre urologia i té múltiples articles publicats en revistes nacionals i internacionals. També ha fet vídeos sobre cirurgia urològica, diversos dels quals han estat premiats en l’àmbit nacional i internacional. A més, ha rebut múltiples premis sobre treballs de recerca.

L'any 2008 va obtenir el premi Salvador i Josep Maria Gil-Vernet de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, i l'any 2009 el premi Cistoscopi de Plata de l'AEU i el premi Joaquín Albarrán de la Fundació per a la Investigació en Urologia (FIU).

Ha impartit múltiples conferències en diferents congressos, simposis i reunions tant nacionals com internacionals com a professor convidat, i també en hospitals universitaris d'arreu del món.

Notícies

Esdeveniments

La Fundació ha acollit avui a pacients i familiars de pacients que volien saber "tot el que cal saber" sobre el càncer de pròstata. Al llarg de la Jornada s'han donat a conèixer les generalitats del càncer de pròstata a la població i s'ha intentat respondre els dubtes de tots els assistents.