Elisabet Ars Criach

Servei: 
Laboratoris
Càrrec: 
Caps Clínics/Unitats/Gabinets/Equips/Seccions

 

Responsable de Laboratori de Biologia Molecular

 

Llicenciada en Ciències Químiques per la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona. Doctora en Genètica Humana: Divisió de Ciències de la Salut, Universitat de Barcelona.
Actuals línies d'investigació: malalties renals hereditàries, infertilitat masculina i oncologia urològica.

Membre de l'Associació Espanyola de Genètica Humana (AEGH). Acreditació en Genètica Humana per l'AEGH.

Ha publicat 40 articles indexats en PubMed i tres capítols de llibre. Directora de quatre tesis doctorals i dos màsters.

Premi a la millor Investigació Clínica en Nefrologia 2007 de la Fundació Renal Iñigo Álvarez de Toledo per la publicació: Aquaporin-1 and aquaporin-2 urinary excretion in cirrhosis: Relationship with ascites and hepatorenal syndrome. Hepatology. 2006 Dec;44(6):1555-63.

Premi a la millor presentació oral d'Investigació Aplicada 2007 de l'Associació Espanyola d'Investigació sobre el Càncer durant el XI ASEICA meeting on Translational Oncology celebrat a les illes Canàries, per la presentació de : New combination of mRNA markers to detect nodal tumor dissemination in patients.

Premi al millor investigador jove en Genètica Humana 2001 atorgat per l'Associació Espanyola de Genètica Humana, Premi Innogenetics Diagnòstica i Terapèutica.

Premi a la millor publicació en Genètica Humana 1999 atorgat per l'Associació Espanyola de Genètica Humana, Premi Perkin-Elmer per l'article: A clinical variant of neurofibromatosis type 1: familial spinal neurofibromatosis with a frameshift mutation in the NF1 gene. American Journal of Human Genetics (1998) 62:834-841

Premi Extraorinari de Doctorat, Divisió de Ciències de la Salut, Universitat de Barcelona, 2000.

Notícies

Esdeveniments