Daniel Hernando Pastor

Servei: 
Anestesiologia i Reanimació
Càrrec: 
Directors de Servei


Llicenciat en Medicina i Cirurgia general per la Universitat de Barcelona. Va obtenir l'especialitat de Medicina del Treball a l'Escola Professional de Medicina del Treball per la Universitat de Barcelona. Especialista en Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor per l'Hospital de Bellvitge (Hospitalet de Llobregat).

Actualment és director del Servei d'Anestesiologia i Reanimació de la Fundació Puigvert.

Les línies de treball actual estan relacionades amb el maneig de la via aèria difícil i la teràpia del dolor tant agut postoperatori com crònic.

Pertany a la Societat Catalana d'Anestesiologia, a la Societat Espanyola d'Anestesiologia i a l'ESA (European Society of Anaesthesiology).

Ha participat en la presentació de més de 50 comunicacions i pòsters a congressos i a cursos de l'especialitat, 42 articles en revistes, ha redactat dos capítols de llibres, ha col·laborat en diversos cursos de doctorat sobre el tractament del dolor i anestèsia en urologia que el servei ha impartit a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha assistit a múltiples congressos de l'especialitat a Espanya, Europa i als EUA.

Notícies

Esdeveniments

La Fundació ha acollit avui a pacients i familiars de pacients que volien saber "tot el que cal saber" sobre el càncer de pròstata. Al llarg de la Jornada s'han donat a conèixer les generalitats del càncer de pròstata a la població i s'ha intentat respondre els dubtes de tots els assistents.