Carme Facundo Molas

Servei: 
Nefrologia
Càrrec: 
Caps Clínics/Unitats/Gabinets/Equips/Seccions


Cap de la Unitat de Trasplantament Renal

Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista en Nefrologia. Actualment, és adjunta a la Unitat de Trasplantament Renal de la Fundació Puigvert.

Té àmplia experiència en el maneig ambulatori del receptor danyós i el donant subòptim. A més, és la principal col·laboradora del programa de Donant viu (el programa de donant viu més ampli del país).

Les seves principals línies de treball són el trasplantament renal de donant viu i els diferents mètodes de valoració del filtratge glomerular en un donant viu.

Participa en múltiples línies d'investigació clínica i assistencial, especialment les relacionades amb el donant subòptim, la recidiva de glomerulonefritis postrasplantament, les infeccions postrasplantament i la utilització i el seguiment del donant viu com a generador d'òrgans per a trasplantament.

Col·labora en múltiples assaigs per al desenvolupament de fàrmacs immunosupressors en diferents fases de desenvolupament (II, III i IV). Actualment imparteix cursos de formació per a la pròxima utilització a la Unitat del Donant en Asistòlia.

És autora i coautora de diverses publicacions en revistes nacionals i internacionals de nefrologia.

Notícies

Esdeveniments