Beatriz Álvaro Mercadal

Servei: 
Medicina reproductiva
Càrrec: 
Metge adjunt


Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, Hospital Clínic (2006).

Especialista en Ginecologia i Obstetrícia (2012) i Doctora en Medicina per la Universitat Lliure de Brussel·les (ULB, Bèlgica) amb la Tesi Doctoral “Genetic factors involved in the development of premature ovarian insufficiency” en 2015, després d'haver realitzat 2 anys de recerca en el Laboratori de recerca en Reproducció Humana del Hopital Erasme (ULB), gràcies a una beca de la “Fondation Erasme pour la Recherche Médicale”.

Va ser metge adjunt en el servei de Medicina Reproductiva de l'Hospital Universitari Dexeus entre 2015 i 2019, on va desenvolupar una activitat assistencial, formativa i científica. Implicada en projectes de recerca sobre l'efecte de les variants genètiques en l'estimulació ovàrica, en el desenvolupament d'una unitat multidisciplinària de la Síndrome d'Ovari Poliquístico i Professora del Màster de Reproducció Humana de la UAB-Dexeus. Membre del Comitè d'Ètica Assistencial de l'Hospital Universitari Dexeus-Quirón.

Actualment és Metge adjunt del Programa de Reproducció Assistida de la Fundació Puigvert.

Les seves principals àrees d'interès i coneixement dins de la Reproducció Humana i l'Endocrinologia Ginecològica són la insuficiència ovàrica precoç i les seves causes genètiques, l'hormona antimuleriana (AMH), la Síndrome de Turner i la Síndrome d'Ovari Poliquístico.

Participa en congressos internacionals relacionats amb la reproducció humana i les tècniques de reproducció assistida.

És membre actiu de la European Society for Human Reproduction and Embriology (ESHRE) i de la Sociedad Española de Fertilidad (SEF).

Publicaciones:

- http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=alvaro+mercadal

 

Notícies

Esdeveniments