Artur Oliver Samper

Servei: 
Laboratoris
Càrrec: 
Directors de Servei


Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

És especialista en Hematologia i Hemoteràpia i director del Servei de Laboratoris de la Fundació Puigvert.

Actualment, les seves principals línies de treball tracten la Trombosi en l'Àmbit de la Dona (TEAM). És vocal del grup de treball de la SETH (Societat Espanyola de Trombosi i Hemoteràpia).

Membre de l'Associació Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia (AEHH). També pertany a l'International Society of Thrombosis and Haemostasis (ISTH), Societat Espanyola de Trombosi i Hemostàsia (SETH) i a la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia (SETS). També és membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (ACM), i de la Societat Espanyola de Gestió del Laboratori Clínic (Sediglac).

És autor d'aproximadament 100 articles en diverses publicacions i ha escrit dos capítols de llibre.

Notícies

Acte de cloenda del curs acadèmic 2019-2020 i comiat de residents

Avui hem celebrat l'acte de cloenda del curs acadèmic i el comiat del residents que finalitzen aquest any el seu període d'aprenentatge en els Serveis d'Urologia, Nefrologia i Psicologia. Atesa la situació actual s'ha restringit l'accés presencial a l'acte però l'hem retransmès en directe. 

Esdeveniments

El Servei de Nefrologia de la Fundació Puigvert esta preparant una nova edició de les trobades per a pacients nefrològics.
 
Amb la participació de professionals dels serveis de la Fundació, l'objectiu d’aquestes trobades és aprofundir en la malaltia renal crònica per tal d