Álvaro Vives Suñé

Servei: 
Andrologia
Càrrec: 
Metge adjunt
Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Andrologia des de 1999 després de realitzar la seva formació com a metge resident a la Fundació Puigvert.
 
Acreditat amb un postgrau en "prevenció i control de les malalties de transmissió sexual" per la Universitat de Barcelona així com a "microcirurgia andrològica".
 
Títol de Doctor en Cirurgia (UAB-PhD). Títol de la tesi: "Abordatge no invasiu dels condilomes uretrals". Qualificació: excel·lent. Barcelona, ​​24 de juliol 2020.
 
Metge adjunt a el Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert, on és responsable de la Unitat d'Infeccions de Transmissió Sexual.
 
Director de la Unitat d'Andrologia de Dexeus, "Salut de la dona".
 
Ha estat assessor del Departament de Salut en temes d'infeccions de transmissió sexual i professor del "Màster en salut internacional i medicina tropical" de la Universitat de Barcelona, ​​del "Màster en Sexualitat Humana" i del "Màster en sexologia clínica i salut sexual" , IESP - Universitat de Barcelona.
 
En l'actualitat és professor del "Màster en Andrologia", Fundació Puigvert - Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Universitat Autònoma de Barcelona i del "Màster en Biologia de la reproducció i tècniques de reproducció humana assistida", Dexeus.
 
És membre de la International Union against Sexually Transmitted Infections (IUSTI), de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF), de l'European Academy of Andrology (EAA), membre honorari de la Societat Xilena d'Urologia i membre de l'Comitè científic i de govern de l'RITS (Registre de les ITS a Catalunya).
 
Ha publicat diversos articles en revistes nacionals i internacionals d'Andrologia, Urologia i Infeccions de Transmissió Sexual. Ha realitzat diversos capítols de llibres sobre ITS i ha presentat multitud de comunicacions i ponències en congressos nacionals, però sobretot internacionals, sent convidat a donar conferències en els últims congressos Europeus d'Andrologia, Ginecologia i Infeccions de Transmissió Sexual ..
 
Ha estat premiat en diverses ocasions: Premi a la 2ª millor comunicació. XXIV Congrés de la Confederació Americana d'Urologia (1998). Premi a la millor feina sobre ITS. 39è Congrés Nacional de dermatologia i venereologia (2011). Premi a la millor comunicació de el XVI Congrés Nacional d'Andrologia (2013). "Premi Angel Bayo" al millor cas clínic publicat durant 2011-12. Revista Internacional d'Andrologia.

Notícies

Esdeveniments