Ramon Massaguer, nou director general i patró delegat de la Fundació Puigvert

06/10/15

Barcelona, 5 d'octubre de 2015.- Ramon Massaguer i Meléndez ha estat nomenat director general i patró delegat de la Fundació Puigvert. Massaguer, nascut a Girona i llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, té una àmplia experiència en la gestió de grans corporacions i amb una extensa trajectòria al sector sanitari de Catalunya.

Entre els càrrecs que ha ocupat, destaquen el de secretari general del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya (de setembre de 1998 a gener del 2004) o el de director del Servei Català de la Salut (de desembre de 1994 a setembre de 1998). Així mateix, va ser gerent de l'Institut Català de la Salut (1993-1994), president de la Fundació de Recerca Vall d'Hebron (1994-1998) i president de la Fundació de Recerca Germans Trias i Pujol (1993-1997).

A part del sector sanitari, Ramon Massaguer compta amb molts anys al capdavant de la gerència de grans corporacions. Així, abans de ser nomenat director general i patró delegat de la Fundació Puigvert va ocupar el càrrec de gerent adjunt de Coordinació d'Empreses i Entitats Municipals adscrit a la gerència Municipal de l'Ajuntament de Barcelona –des de juliol de 2011 fins a juny de 2015–. Anteriorment, també va ser gerent del Sector d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona i subdirector general de la Funció Pública del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

Informació relacionada

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae leo in diam faucibus.