Sofia Gaggiotti

Cap d'Unitat

Biografia

La Dra. Sofia Gaggiotti és Cap de la Unitat de Reproducció Assistida Transgènere del Sevicio de Medicina Reproductiva de la Fundació Puigvert-Hospital de Sant Pau.

Està graduada en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB) i especialitzada via MIR en Ginecologia, Obstetrícia i Medicina Reproductiva a l'Hospital Universitari Dexeus durant els anys 2016-2020. 

Durant la residència va realitzar una estada formativa en Coventry (el Regne Unit), estudiant la fallada d'implantació en pacients que duien a terme tractaments de reproducció assistida. En 2020 va realitzar una estada formativa en Berkeley, Califòrnia (els EUA), supervisada pel Dr. Chetkowski, Director de la Clínica de Reproducció Assistida Alta Bats.

Posteriorment, es va doctorar Cum laude en 2021 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la tesi titulada 'Impact of serum progesterone on reproductive outcomes in frozen embryo transfer cycles'.

Ha publicat múltiples treballs en revistes d'alt impacte i de divulgació científica, la major part d'elles sobre l'impacte de la progesterona sèrica en els tractaments de reproducció assistida que requereixen transferència d'embrions criopreservats. 

És Coordinadora del Grup d'Interès Jove de la Sociedad Española de Fertilidad i membre del Grup de Recerca AFIN. Compta amb un perfil de divulgació a Instagram.

Activitat docent i científica

Ha publicat múltiples treballs en revistes d'alt impacte i de divulgació científica.

Distincions

Coordinadora del Grup d'Interès Jove de la Sociedad Española de Fertilidad.
Membre del Grup de Recerca AFIN.

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible