Rocío Jiménez Corro

Metgessa Adjunta

Biografia

La Dra. Rocío Jiménez és Metgessa Adjunta de la Unitat d'Urologia Pediàtrica i de la Unitat d'Urologia Funcional i Femenina.

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i, posteriorment, va cursar la seva residència a la Fundació Puigvert. Més endavant, va treballar com a adjunta d'Urologia a l'Hospital General de Granollers fins a 2017, quan va passar a formar part del Servei d'Urologia de l'Hospital Doctor Josep Trueta de Girona.

És autora i coautora de diverses publicacions en revistes urològiques internacionals i nacionals. Ha presentat comunicacions en diversos congressos nacionals i internacionals.

Activitat docent i científica

És autora i coautora de diverses publicacions en revistes urològiques internacionals i nacionals.
Ha presentat comunicacions en diversos congressos nacionals i internacionals.

Distincions

"Experiència inicial en l’ús de NBI (Narrow Band Imaging) en el diagnòstic de tumor vesical no múscul-invasiu". Pòster finalista. XV Simposi de la Societat Catalana d' Urologia. Terrassa, 20-22 novembre 2009.
"Disease specific survival is not related to stage in patients with positive lymphovascular invasion in cystectomy specimens". Pòster finalista (2n Premi). Rising Stars in Urology. Granada, 20-21 maig 2010.
Beca de Recerca en un centre estranger per la Fundació per a la Recerca en Urologia (FIU) de la Asociación Española de Urología. Concedida al juny de 2011.
"Tratamiento de la litiasis urinaria en edad pediátrica mediante litotricia extracorpórea". Premi a la millor comunicació oral. Reunió del Grup de Uropediatría AEU. Vigo. 15 juny 2012

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible