Francesc Maestre Loren

Director Servei

Biografia

Francesc Maestre és Director del Servei de Psicologia Clínica.

Llicenciat en Psicologia per la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB), té una àmplia formació en la seva especialitat a través de la realització de programes de doctorat i de postgrau, com la realització del doctorat “Personalitat i Diferències individuals" (1989-1991) per la Universitat de Barcelona.

Actualment, està acabant la tesi doctoral “Inclinació i sexualitat: Regulació del malestar en la disfunció erèctil” en el marc del programa de Doctorat de Psicologia de la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramón Llull.

Així, al llarg de la seva carrera, ha compaginat la seva activitat assistencial amb l'activitat docent, exercint com a professor de la Universitat de Vic (UVIC-UCC) i en postgraus i màsters sobre intervencions clíniques en l'àmbit hospitalari, sobre psicopatologia i sobre aspectes tècnics de les avaluacions clíniques i del treball psicològic, i contribuint activament en diversos projectes de recerca.

És membre de diverses associacions científiques. Ha publicat articles sobre la seva especialitat en revistes científiques i és autor de capítols de llibre sobre aspectes teòrics i tècnics de la psicoteràpia i sobre trastorns psicopatològics.

Ha escrit diversos capítols de llibre (6) sobre aspectes teòrics i tècnics de la psicoteràpia i sobre trastorns psicopatològics, així com articles en revistes científiques.

Activitat docent i científica

Professor de l'assignatura “Clinical Sexology” a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic (UVIC-UCC).
Realització de programes de doctorat: "Personalitat i Diferències Individuals (1989-1991)" i "Clínica i Aplicacions de la Psicoanàlisi (1992-1993)" a la Facultat de la Universitat de Barcelona.
Participació com a docent en postgraus i màsters sobre intervencions clíniques en l'àmbit hospitalari, sobre psicopatologia i sobre aspectes tècnics de les avaluacions clíniques i del treball psicològic.
Diversos capítols de llibre (6) sobre aspectes teòrics i tècnics de la psicoteràpia i sobre trastorns psicopatològics.

Distincions

Primer premi a la millor comunicació oral: Psicopatologia i trets de personalitat en la disfunció sexual masculina.

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible